Titlurile zilei

Video incendiar! Reglare de conturi cu sabia ninja în centrul Iașului! Un BMW a fost abandonat în mijlocul drumului cu motorul pornit: „Dacă nu fugea, era mort în săbii și cuțite!” FOTO / VIDEO (Exclusiv)

Publicat: 21 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Video incendiar Reglare de conturi cu sabia ninja în centrul Iașului Un BMW a fost abandonat în mijlocul drumului cu motorul pornit Dacă nu fugea era mort în săbii și cuțite FOTO  VIDEO Exclusiv
Autoturismul marca BMW abandonat în fața Hotelului "Select", din Iași

Noapte fierbinte, la Iași! Un autoturism marca BMW a fost abandonat în plină stradă cu motorul pornit după ce ocupanții săi au fugit ca din pușcă. Nu este clar care a fost motivul, dar se zvonește că ar fi vorba despre o reglare de conturi în lumea interlopă. Cert este că, la un moment dat, lângă autoturism au ajuns câteva femei care au susținut că cei care au fugit au făcut acest lucru ca să nu fie omorâți

Scene desprinse parcă din filme, noaptea trecută, la Iași! Era trecut de miezul nopții când, dintr-un autoturism marca BMW Seria 3, au coborât mai mulți bărbați, abandonând mașina cu motorul pornit în mijlocul drumului. De ce au făcut asta?! Greu de spus. Cert este că, timp de câteva ore, un echipaj de Poliție și unul de la Poliția Locală au păzit BMW-ul abandonat în fața Hotelului „Select” cu portiera din dreapta deschisă și cu motorul pornit. Oamenii legii au făcut câteva verificări pentru a stabili cine a condus autoturismul și, mai ales, de ce l-a abandonat. În jurul orei 3:00, la mașină au ajuns polițiștii criminaliști, care au luat amprente și au găsit o sabie ninja. La scurt timp, lângă autoturism au venit câteva femei, care au susținut că sunt rudele bărbaților care au fugit din mașină. Acestea le-au povestit polițiștilor o variantă halucinantă.

Clanul Brăilenilor, implicat în poveste?

Una dintre femeile ajunse la mașina abandonată a vrut să le transmită un mesaj „Brăilenilor”, adică unora dintre membrii clanului Tănase. Femeia a povestit că fiul ei a fost atacat cu săbiile în centrul orașului de către frații „Brăileanu”, adică de Vandam și de Jean.

„Dacă nu fugea, copilul meu era mort în săbii și cuțite! Vreau să se facă dreptate. Ce se întâmplă cu clanurile astea?!… Jan, Claudiu, Vandam, dacă nu mă țin de capul vostru să intrați la pușcărie… Ce aveți cu copiii mei, măi nenorociților? Ați venit de la Brăila ca să băgați spaima în Iași! O să mergeți la pușcărie”, a spus una dintre femeile prezente.

Polițiștii ieșeni au anunțat că efectuează în continuare verificări.

„În noaptea de 19 spre 20 decembrie 2021 am fost sesizați despre faptul că, pe o stradă din municipiul Iași, este un autoturism abandonat. În urma aspectelor constatate au fost indisponibilizate mai multe bunuri găsite în autoturism. De asemenea, a fost identificat proprietarul”, au precizat ieri reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Amintim că membrii clanului Tănase s-au făcut cunoscuți în Iași în urma unor conflicte cu membrii familiei Corduneanu.

Adauga un comentariu