Titlurile zilei

Videoclip explicit! Trei tinere sexy din Iași care făceau videochat în grup au fost oprite de mascații de la SAS. De la tremurat de plăcere, au trecut brusc la tremurat de frică

Publicat: 24 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Videoclip explicit Trei tinere sexy din Iași care făceau videochat în grup au fost oprite de mascații de la SAS. De la tremurat de plăcere au trecut brusc la tremurat de frică
Trei tinere ce făceau videochat împreună au fost oprite brusc din activitate, asta după ce mascații de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale au intrat peste ele

În mediul online a ajuns un videoclip în care trei tinere sunt oprite brusc din treabă de mascații de la SAS. Toată povestea s-a petrecut în urmă cu câteva zile la Iași, asta după ce au avut loc mai multe descinderi. Polițiștii de la BCCO, sub coordonarea procurorilor de caz de la DIICOT, au făcut aceste percheziții într-un dosar de trafic de minori

Un videoclip ce face înconjurul țării vine de la Iași. Trei tinere ce făceau videochat împreună au fost oprite brusc din activitate, asta după ce mascații de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale au intrat peste ele. Fetele s-au speriat din cale-afară când s-au trezit cu mascații în cameră. Trebuie precizat că două dintre acestea erau complet goale. Una dintre fete avea chiar o jucărie sexuală introdusă în vagin atunci când mascații au dat buzna. Descinderile au fost efectuate într-un dosar deschis pentru trafic de minori. Inițial, acestea au avut loc pe data de 1 aprilie, însă individul care a fost considerat „pește” de-al fetelor a fost ridicat și plasat sub control judiciar. Pentru că ar fi încălcat controlul, polițiștii au efectuat încă o descindere, iar „peștele” a fost arestat.

Principalul suspect, arestat preventiv de judecătorii ieșeni

Pe 1 aprilie 2021, procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui individ în vârstă, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori. Ulterior, anchetatorii l-au pus pe individ sub control judiciar. După câteva zile, procurorii s-au răzgândit și au propus arestarea preventivă a lui Alexandru Munteanu.

„Instanța admite cererea formulată de către DIICOT Iași, privind înlocuirea măsurii preventive a controlului judiciar luată față de inculpatul Alexandru Munteanu, cu măsura arestării preventive pe o durată de 30 de zile. Dispune înlocuirea măsurii preventive a controlului judiciar luată față de inculpat, pentru comiterea infracțiunilor de pornografie infantilă în formă continuată și conducerea unui vehicul fără permis. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au afirmat judecătorii din cadrul Tribunalului Iași. Totuși, decizia nu era definitivă, astfel că a fost contestată de către Alexandru Munteanu.

Percheziții făcute de anchetatorii ieșeni

Procurorii din cadrul DIICOT Iași au afirmat că, în perioada 2019 – februarie 2020, individul a recrutat două minore, în vârstă de 14 ani, respectiv 15 ani, și, profitând de starea de vădită vulnerabilitate a acestora, le-a constrâns să practice prostituția în folosul său, în diferite apartamente închiriate în regim hotelier, pe raza municipiul Iași.

„Cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a constatat faptul că inculpatul se ocupa de postarea de anunțuri pe diferite site-uri de profil, în vederea atragerii de clienți, închiria diferite apartamente, în regim hotelier, și, ocazional, transporta victimele la imobilele clienților pentru a întreține raporturi sexuale contra cost. Banii obținuți din practicarea prostituției erau însușiți în totalitate de către inculpat. Pe 1 aprilie 2021, procurorii DIICOT, împreună cu ofițeri de Poliție judiciară din cadrul BCCO Iași au efectuat două percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate mai multe telefoane mobile.

Ulterior, inculpatul a fost prezentat Tribunalului Iași, cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale. Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Iași. În cadrul audierilor, persoanele vătămate au beneficiat de consiliere psihologică, precum și de toate drepturile și măsurile de protecție prevăzute de Codul de procedură penală. Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, au afirmat procurorii DIICOT Iași.

Adauga un comentariu