Sport

Viitorul și Farul Constanța au fuzionat! Gică Hagi va fi antrenor iar Gică Popescu președinte

Publicat: 21 iun. 2021

Viitorul și Farul au anunțat fuziunea între cele două echipe și apariția noului club de fotbal al orașului. Constanța.

Echipa se va numi Farul Constanța și va juca pe stadionul din Ovidiu
Gică Hagi va fi antrenor
Gică Popescu va fi președintele
Gică Hagi și Ciprian Marica vor fi acționari
Tibi Curt va fi vicepreședintele noii echipei
Zoltan Iasko va fi și el implicat în proiect
Clubul condus de Gică Hagi și echipa lui Ciprian Marica, împreună cu oficialitățile din orașele Constanța și Ovidiu, au susținut o conferință de presă în care au prezentat toate detaliile.

Gică Popescu, cel care va fi președintele Farului Constanța, a fost primul care a vorbit la conferința de presă și a anunțat revenirea lui Gică Hagi pe bancă.

Pentru mine este un moment emoționant. Cred că această fuziune, între cele mai importate branduri din sportul dobrogean, este cea mai importantă mișcare din sportul de aici. Pentru mine, ca președintele Farului, are o dublă însemnătate: fuziunea celor mai importate branduri dobrogene și întoarcerea lui Hagi pe bancă.

Această ideea a început acum un an de zile când mă gândeam cu Hagi ce putea face pentru a unifica mișcarea fotbalistică dobrogeană. Cele două galerii se vor uni. Va exista un singur nume, un singur brand: Farul. Toate echipele de la juniori se vor numi Farul. Academia Gheorghe Hagi se va ocupa de copiii între 8 și 13 ani. Toți juniorii vor fi în pepiniera Farului.

Nu a fost simplu să-l conving pe Gică să revină pe bancă, dar această fuziune l-a convins. Va fi o nouă etapă de performanță. Cele două echipe de management, de la Farul și Viitorul, s-au unit într-o singură pe echipă. Îi dorim și pe cei care au fost în trecut la Farul. Suntem într-o perioadă de evaluare
– Gică Popescu

Ciprian Marica și Gică Hagi vor fi acționari la Farul Constanța
E o zi istorică. Mă bucur să fiu aici. Dacă nu erau fanii, care au renăscut acest club și care au avut încredere în mine, nu eram aici” „Cu toții suntem fericiți să fim aici. Mă bucur că avem alături de noi legendele Farului, suporterii și oficialitățile

Farul este echipa care spune povestea orașului. Nu visam la această zi, în care devin partener cu idolul copilăriei mele, Gică Hagi, și să-l am președinte pe Gică Popescu, cel care era alături de mine la primul transfer, de la Dinamo la Șahtior.

M-a surprins că Hagi face acest lucru pentru constănțeni, dorește să lase ceva în urmă pentru Constanța. Munca abia acum începe. Locul Farului din Liga 2 a fost obținut prin muncă și sacrificiu. Nu-l vom pierde gratis
– Ciprian Marica, acționar Farul

Gică Hagi: „Farul trebuie să fie o echipă mare, care să atace”
Revenit pe bancă, Hagi a anunțat ce obiective are la Farul, le-a promis fanilor că echipa va juca un fotbal spectaculos și a anunțat primele două transferuri: portarul Marian Aioani (21 de ani) și atacantul Adrian Petre (23 de ani).

Adauga un comentariu