Local

Viol cu dus-întors la Iași! A violat o tânără, iar mai apoi s-a ascuns în boscheți în chiloți, încălțat cu pantofi de damă. Victima și-a retras plângerea

Publicat: 30 iun. 2020
Deși a spus inițial că a fost viol, femeia s-a răzgândit și nu a vrut să mai depună plângere împotriva bărbatului.
Viol cu semne de întrebare la Iași după ce o tânără a cerut ajutorul, iar un bărbat a fost găsit în boscheți în chiloți, încălțat cu o pereche de pantofi de damă.

Viol cu dus-întors la Iași. O tânără a cerut disperată ajutor sunând la 112 după ce a fost violată de un bărbat. O întreagă desfășurare de forțe a plecat în căutarea tinerei, căci imediat după apel, telefonul mobil s-a închis. După ore întregi de căutări, oamenii legii au găsit-o și pe tânără, și pe violator. Surpriză însă. Victima și-a retras plângerea

Viol cu dus-întors la Iași. O tânără în vârstă de 25 de ani a pus polițiștii pe jar după ce a apelat numărul unic de urgențe 112 și a cerut ajutor. Ea a spus că a fost violată și că se află într-o pădure, în zona Răducăneni. După ce a efectuat apelul, telefonul mobil a rămas fără baterie. Din acel moment, oamenii legii au pornit într-o cursă contracronometru. Peste 50 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și pompieri au început căutările. După ceva timp au găsit-o pe femeie și pe violator. Surpriză însă. După ce a povestit ce a pățit, femeia a refuzat să meargă la spital și nici nu a vrut să depună plângere, deși înițial a dorit să facă asta.

A fost folosită o cameră cu termoviziune pentru ca femeia și bărbatul să fie găsiți

Polițiștii au apelat la o cameră cu termoviziune pentru a o găsi pe femeie.

„Polițiștii Secției V de Poliție Rurală Răducăneni au fost sesizați prin apel unic de urgență 112, de către o femeie, despre faptul că ar fi fost violată de un bărbat, iar în prezent se află în extravilanul localității Cozia, pe un câmp împrejmuit de păduri. Urmare a sesizării, polițiștii cu sprijinul polițiștilor de frontieră echipați cu o cameră cu termoviziune, jandarmilor, reprezentanților I.S.U.J. Iași și al voluntarilor au demarat, de îndată, căutările pentru găsirea femeii, căreia i se descărcase bateria telefonului mobil. De asemenea, în urma cercetărilor efectuate de polițiști, a fost identificat bărbatul, de 51 ani, bănuit de comiterea faptei, care a fost depistat, ascuns la aproximativ 1,5 km de stână. Ulterior a fost găsită și femeia”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Violatorul a fost găsit în boscheți în chiloți, încălțat cu o pereche de pantofi de damă

După ce au găsit-o pe femeie, cei plecați în misiunea de salvare au dat și de violator. Acesta era ascuns în boscheți în chiloți, încălțat cu o pereche de pantofi de damă. Polițiștii au deschis în acest caz o anchetă.

„Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, iar cercetările continuă sub coordonarea procurorilor unității de Parchet competente. Căutările au fost efectuate de peste 50 de forțe și voluntari, în extravilanul localității Cozia, pe un câmp și într-o zonă împădurită”, au mai precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

La începutul acestei luni, un bărbat a ajuns după gratii după un alt viol la Iași

În vara anului 2019, în comuna Bivolari avea să se petreacă un caz ciudat. Un bărbat în vârstă de 45 de ani a mers împreună cu soția sa la o vecină, văduvă, în vizită. Toți 3 ar fi consumat alcool până noaptea târziu. La un moment dat, Mihai Postolache a rămas cu vecina sa în vârstă de 64 de ani și ar fi profitat de ea. Bărbatul a întreținut cu ea relații intime, iar mai apoi a plecat. Ulterior, femeia a cerut ajutorul polițiștilor. Oamenii legii au deschis atunci un dosar penal pentru viol, femeia a fost expertizată de medicii legiști, iar violul a fost confirmat. În urma incidentului, bărbatul a fot inițial reținut pentru 24 de ore, apoi arestat pentru 30 de zile. Ulterior a fost condamnat la ani grei de pușcărie pentru viol.

Adauga un comentariu