Cancan ultimă oră

Viorel, prima dată la volan, în traficul din București. Cum s-a descurcat?

Publicat: 21 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Viorel a urcat pentru prima dată la volan, în trafic! Iată cum s-a descurcat soțul Vulpiței printre mulțimea de mașini din București! În timp ce Veronica s-a retras, spunând că nu este prea sigură că vrea să obțină permisul de conducere, Viorel vrea cu orice preț să devină șofer. Astfel, soțul Vulpiței își dă silința în fiecare zi și învață pentru a-și împlini visul.

Viorel, prima dată la volan, în traficul din București

Viorel este un norocos. Asta pentru că are un instructor pe cât de priceput, pe atât de sexy. În același timp, frumoasa Adela vrea să-și învețe clientul să conducă și este în stare să-l „tureze” la maximum pentru a scoate tot ce-i mai bun din el.

Așadar, pentru a doua lecție de șofat, Viorel a urcat pentru prima dată la volan, în trafic. Chiar dacă au existat câteva emoții, soțul Veronicăi nu a uitat să-și pună masca de protecție și i-a ascultat toate indicațiile intructorului. Adela l-a sfătuit să nu mai stea atât de încordat la volan și să se mai relaxeze puțin, arătându-se pe jumătate mulțumită de prestația lui Viorel.

„Nu ții banda, Viorel. Încearcă să nu stai atât de rigid la volan. Să stai ușor relaxat. Mereu vreau să te uiți la oglinzi”, i-a spus Adela lui Viorel.

Cum s-a descurcat soțul Vulpiței

La finalul ședinței de șofat, Viorel s-a declarat mulțumit de el, dar și de Adela, spunând că îi explică bine manevrele pe care trebuie să le efectueze în trafic. Tot el a spus că cel mai greu i se pare să schimbe treptele de viteză în timpul mersului.

„Îmi explică destul de bine doamna instructor. Mi s-a părut cel mai greu că trebuie să schimbi vitezele în timpul mersului. În rest, nu e problemă”, a declarat Viorel pentru „Acces Direct”.

Viorel și Vulpița, din nou împreună. Ce surprize romantice i-a pregătit bărbatul soției

Telespectatorii „Acces Direct” au văzut cum a decurs împăcarea Veronicăi cu Viorel! Fără să stea pe gânduri, bărbatul i-a pregătit mai multe surprize romantice! Veronica a izbucnit în lacrimi! Veronica și Viorel au îngropat securea războiului! Vulpița a decis să nu mai stea departe de soțul său și cu toate că susținea sus și tare că va rămâne la Blăgești, tânăra s-a întors la București pentru a locuit din nou cu partenerul ei de viață.

Cum a decurs împăcarea Veronicăi cu Viorel

Vulpița a vrut să-l ia prin surprindere pe Viorel, astfel că nu i-a spus ce planuri are. Așadar, bărbatul s-a trezit cu ea fix în fața ușii. Bucuria i s-a putut citi imediat pe chip, căci un zâmbet i-a înflorit rapid pe buze și a primit-o pe Veronica în casă.

Bărbatul i-a pregătit mai multe surprize romantice! Vulpița, în lacrimi!

Ușor stângaci și emoționați parcă ca la prima întâlnire, Veronica și Viorel nu s-au sărutat, însă bărbatul a avut grijă să-i pregătească mai multe surprize romantice. Prima dată, Viorel a dus-o pe Veronica în dormitorul lor, însă abia după ce a aprins cu grijă mai multe lumânări, simbol al dragostei lor. Acolo, bărbatul i-a arătat că a dormit pe patul cu petale de trandafiri alături de un ursuleț gigantic și rochița Vulpiței, pentru a-i mai alina dorul. Apoi, acesta i-a pregătit ceva de mâncare.

Veronica a izbucnit în lacrimi!

La vedere surprizelor, Veronica a izbucnit în lacrimi. Viorel nu s-a oprit aici, ci i-a făcut și o frumoasă declarație de dragoste, spunându-i că vrea să îmbătrânească alături de ea.

„Să stea cu mine până la adânci bătrâneți”, i-a spus Viorel.

Viorel Stegaru va turba de furie când va afla asta. Ce a făcut Vulpița după ce a ajuns în Blăgești?

Vulpița a luat o decizie radicală după ce l-a părăsit pe Viorel. Tânăra din Blăgești tocmai a făcut anunțul pe contul de YouTube.

Vulpița nu îi duce deloc dorul lui Viorel, lucru pe care nu îl putem spune și despre bărbatul din Blăgești, care de când i-a plecat soția, plânge neîncetat și o roagă să se întoarcă la el. Veronica vrea divorțul și este mai hotărâtă ca niciodată să rupă orice legptură cu tatăl fetiței ei și a dovedit-o cu ultimele declarații, din noul vlog.

Adauga un comentariu