Cultural

Viorica de la Clejani a reacționat dur, după ce fiica ei a fost înjunghiată în plină stradă. Detalii dureroase au ieșit la iveală

Publicat: 19 aug. 2022
Viorica de la Clejani cu lacrimi in ochi
Viorica de la Clejani a avut prima reactie dupa ce Margherita a fost injunghiata in plina strada

Viorica de la Clejani a avut prima reacție după ce fiica ei, Margherita, a fost înjunghiată în piept, în plină stradă de un bărbat care se deplasa pe trotinetă. Iată ce a spus artista, după ce fiica ei a fost în pericol de moarte!

Artista s-a arătat indignată după ce fiica ei a fost la un pas de moarte, în plină stradă – ieri, Margherita de la Clejani a fost înjunghiată de un bărbat necunoscut, care s-a făcut apoi nevăzut. Agresorul, care se deplasa cu trotineta, și a încercat să înjunghie și o altă femeie, acum este căutat de Poliție.

Viorica de la Clejani a reacționat dur

La scurt timp după ce a explodat în presă știrea că Margherita este una dintre victimele bărbatului cu trotineta, care a înspăimântat ieri locuitorii Bucureștiului, după ce a mai înjunghiat încă o tânără, Viorica de la Clejani a reacționat.

„Au ajuns copiii să fie omorâți pe stradă. Justiția lasă criminalii în libertate și s-au pus pe capul copiilor mei„, a declarat Viorica de la Clejani, în exclusivitate pentru Spectacola.

Viorica de la Clejani, prima reacție după ce Margherita a fost înjunghiată de bărbatul cu trotinetă. Din fericire, în urma agresiunii, după ce a fost transportată la spital, medicii au constatat că Margherita este în afara oricărui pericol, astfel că tânăra a ales să se trateze acasă.

,,Acum e bine, a stat toata noaptea în spital, acum e la Poliție. Sunt foarte supărată, nu vreau să mai aud de presă, oamenii mi-au mediatizat atât de mult copiii încât sunt recunoscuți pe strada, iar adevărații infractori sunt lăsați în libertate. Mi-e scârbă de oameni, bine face Bill Gates că vrea să radă toata planeta asta, să rămână doar animalele, că ele sunt bune.

Mi-e scârbă de Justiția română, de procuratură și de tot. Am ziare din America, Franța care scriu de mine, de peste tot. N-am nevoie, nu mai suport oamenii’, a declarat Viorica de la Clejani, în exclusivitate, pentru playtech.ro.

Bărbatul pe trotinetă a mai făcut o victimă

Un bărbat necunoscut, care circula pe trotinetă, a băgat spaima în locuitorii Bucureștiului, după ce s-a aflat că acesta a înjunghiat două femei necunoscute, la momentul respectiv. Ulterior, s-a aflat că una dintre cele două tinere atacate ea Margherita de la Clejani.

Cele două atacuri au avut loc pe Calea Victoriei și pe Bulevardul I.C. Brătianu. În timpul incidentului, agresorul se deplasa pe trotinetă, astfel încât cele două victime, în vârstă de 17 și 30 de ani, nu l-au putut identifica prea bine.

“La 17 august, în jurul orei 21:25, polițiștii DGPM București – Secția 1 au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără, ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.

De asemenea, după aproximativ 10 minute, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de o altă femeie, despre faptul că a fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 3”, se arată în comunicatul Poliției.

Din fericire, după cum a confirmat și mama ei, Margherita de la Clejani, care a ajuns de urgență la spital după incident, acum se află în afara oricărui pericol.
Comentarii
  • Asa ti-ai crescut copiii,cu droguri cu alcohol,plini de bani,curvaraseli etc.Asta ai semanat,asta recoltezi,niste copii DEPRAVATI,PUSCARIASI,etc

  • Nu stiu unde a injunghiat-o. A aparut la TV cu sanii la vedere nu avea nicio rană. Ca sa nu mai comentez ce debita. De tot râsul.

  • Tanti pacat de vocea ta si de bietu Ionita, sa zici mersi ca va suporta ca de la substantele alea halucinogene o luati pe aratura rau, Marga este in lumea ei debiteaza niste prostii mai mari ca ea chiar si pe la tv, vrea sa para o persoana evoluata, dar se vede ca n-are toata tigla pe casa, sa le lase dreaq de halucinogene ca i-au prajit creierul, pare ca si tie la fel, acum ne vorbesti de Bill Gates. Culca-te ca esti obosita dupa vreo cantare.

Adauga un comentariu