Actualitate

Bia Khalifa s-a despărțit de Fulgy și a făcut o nouă cucerire. Cu cine s-a afișat de Ziua Îndrăgostiților

Publicat: 15 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bia Khalifa s-a despărțit de Fulgy și a făcut o nouă cucerire. Cu cine s-a afișat de Ziua Îndrăgostiților
Bia Khalifa pare să-l fi uitat deja pe Fulgy, iar de Ziua Îndrăgostiților s-a afișat cu noua ei cucerire

La scurt timp după ce Bia Khalifa s-a despărțit de Fulgy, blondina pare să fi făcut o nouă cucerire, însă nu este vorba de un bărbat. Starleta s-a filmat în timp ce se săruta cu „iubita” ei, de Valentines Day, lăsând să se înțeleagă că băiatul Clejanilor e istorie. De cealaltă parte, și Fulgy s-a afișat zilele trecute cu o femeie misterioasă, arătând că este un mare cuceritor.

După ce au făcut furori în showbiz cu povestea lor de iubire și au pozat în cel mai proaspăt cuplu, Bia Khalifa și Fulgy de la Clejani au dat uitării relația lor! Blondina s-a afișat de Ziua Îndrăgostiților cu noua ei cucerire, însă spre uimirea tuturor nu este vorba de un bărbat, ci de o femeie.

Bia Khalifa s-a despărțit de Fulgy și a făcut o nouă cucerire

Bia Khalifa și-a petrecut Ziua Îndrăgostiților în compania unei domnișoare și se pare că a uitat deja de idila cu Fulgy. Blondina este un personaj destul de controversat și reușește să își șocheze fanii cu fiecare apariție publică. Starleta a publicat un videoclip pe contul ei de TikTok în care le arată fanilor ce cadou i-a cumpărat „iubitei” sale de Ziua Îndrăgostiților.

Ulterior, respectiva tânără, pe nume Maria, și-a făcut apariția în local și cele două s-au sărutat lung și pasional. Întrebată de către fani dacă este într-o relație cu Fulgy sau cu femeia misterioasă, Bia Khalifa le-a răspuns acestora printr-un video scurt în care și-a sărutat din nou „partenera”.

„Cum să îți surprinzi iubita de Valentine’s Day fără ca ea să se aștepte la asta?! Fă-i un cadou astăzi, pentru că mâine este Valentine’s Day! Așteptăm să vină (n.r. – iubita). Hello, ce faci?”, spune Bia Khalifa în filmulețul publicat pe contul ei de TikTok.
„Hei, bine iubire!”, a spus tânăra alături de care s-a afișat Bia Khalifa.
„Am un cadou pentru tine!”, a adăugat din nou, Bia.

Și Fulgy s-a afișat cu o altă femeie

De cealaltă parte, se pare că și Fulgy a dat-o uitării pe Bia Khalifa. Fiul Clejanilor s-a răzgândit în privința celei pe care zilele trecut o numea iubita lui, iar acum s-a afișat în ipostaze tandre cu o altă domnișoară.

„Oricum cei care mă cunosc știu că Mr. Moft face ce vrea. Băieți, fete, femei, bărbați, cu voi vorbesc, de n-oi avea gagici cât aveți voi membrii, sunteți nebuni la cap?! Dar nu pe bani, pe dulceață”, a scris Fulgy pe contul de socializare.

Conștient că are o comunitate mare de fani, iar faptul că s-a sărutat cu o altă femeie va declanșa controverse în rândul celor care știau că formează un cuplu cu Bia Khalifa, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a dovedit că este asumat. Acesta a susținut că fata pe care a sărutat-o este o cunoștință care a trecut prin patul lui și care se ocupă de videochat.

„Fata asta pe care am postat-o acum este una de i-am rupt eu gura, ați înțeles? Sunt fanul ei, ea face videochat”, a mai adăugat Fulgy de la Clejani.

Adauga un comentariu