Cancan ultimă oră

Viorica de la Clejani, criticată dur după postarea făcută de pe patul din spital: „Băi, așa ceva nu se poate”

Publicat: 27 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Îndrăgita interpretă de muzică lăutărească Viorica de la Clejani a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Aceasta a ajuns pe patul de spital. În urmă cu câteva zile, Viorica a postat o imagine care i-a îngrijorat pe fani

Viorica de la Clejani și-a îngrijorat fanii dar a iscat și câteva reacții răutăcioase după ce a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care se afla pe patul de spital cu o mască de oxigen pe față. Aceasta a fost internată la Institutul ”Matei Balș„ din Capitală după ce a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Gabi Safta, un jurnalist sportiv, a făcut public un mesaj critic la adresa interpretei.

”Dragii noștri prieteni, vă mulțumesc pentru grija ope care mi-o purtați! Să vă țină Dumnezeu sănătoși! Sunt bine, am o formă ușoară, Slavă Domnului, iar medicii sunt de părere că mă voi recupera rapid! Îi mulțumesc lui Dumnezeu, Ioniță și copiii noștri sunt sănătoși! Ca orice om civilizat și conștient de pericol m-am prezentat la spital încă de la primele simptome, am luat boala din pripă și parcursul este unul optimist. Vă rog și pe voi să procedați la fel, să mergeți cu toată încrederea și să solicitați ajutor medical în timp util! Țin să mulțumesc medicilor de la Institutul Matei Balș care mă monitorizează, sunt profesioniști adevărați și oameni cu suflet! Respect! Având în vedere că starea mea evoluează spre bine, după o scurtă perioadă de recuperare, ne vom vedea sănătoși și voioși, la evenimente! Până atunci, să vă țină Dumnezeu în paza Lui și să vă dea sănătate și o vacă bună cu lapte! Cu prietenie și gând bun, aceeași Viorica de la Clejani”.

Gabi Safta: ”De la postarea ei originală, tragi două concluzii”

Gabi Safta a lansat un mesaj dur la adresa îndrăgitei cântărețe de muzică lăutărească Viorica de la Clejani. Acesta nu a trecut cu vederea faptul că interpreta, chiar dacă este internată în spital din cauza infecției cu SARS-CoV-2, apare în fotografiile postate în social media aranjată.

Gabi Safta se lansează ironic două variante: ori angajații de la secția de Anestezie și Terapie Intensivă nu te primesc în saloane nemachiat, ori experiența este una plăcută care favorizează relaxarea.

”Băi, așa ceva nu se poate. Cineva din familia Clejani (nu-i cunosc și nici nu aș vrea) a postat o fotografie de la ATI, cred. Că se simte prost, că are covid și alte chestii d’astea. Dacă te uiți la fotografie, dar nu asta de la mine, aia de la postarea ei originală, tragi două concluzii.
Ori ăia la ATI nu te primesc dacă nu ești fardat, rujat, machiat, pensat și tot tacâmul, ori e foarte mișto acolo dacă ai timp să faci așa ceva pe patul de spital. Sau ar mai fi o constatare, nu crede nici ”draq” ce ne „cântă” femeia aia!”, este mesajul scris de Gabi Safta pe Facebook.

Adauga un comentariu