Cancan

Viorica de la Clejani este în doliu după ce a murit tatăl ei. Fulgy a cerut oamenilor sa aibă respect

Publicat: 02 apr. 2021
Viorica de la Clejani doliu
Viorica și Ioniță de la Clejani ar fi fost la un pas de divorț în urmă cu aproximativ patru ani

Îndrăgita artistă Viorica de la Clejani este în doliu după ce tatăl ei a decedat. Durere mare în familia artiștilor după pierderea suferită. Anunțul trist a fost făcut chiar de cântăreața de muzică de petrecere. În momentul de față, artista își jelește părintele și nu își mai poate reveni din durere. Și Fulgy a cerut respect din partea oamenilor în aceste momente grele pentru familia sa.

Tristețe mare în familia Vioricăi de la Clejani! Tatăl îndrăgitei cântărețe de muzică de petrecere s-a stins din viață, iar artista nu își mai poate reveni din durere. Viorica din Clejani a postat o fotografie cu tatăl ei alături de un mesaj care i-a emoționat pe fani, aceștia transmițându-i condoleanțe.

„Dumnezeu să te odihnească în pace, tatăl meu frumos și bun”, este mesajul pe care Viorica de la Clejani l-a scris în mediul online.

Viorica de la Clejani este în doliu și suferă enorm

După ce Viorica de la Clejani a postat imaginea cu tatăl ei, alaturi de un înger, fanii au reacționat imediat.

„Ce om, ce suflet, Dumnezeu să-l odihnească în pace pe nașul mamei mele, un om cu un caracter unic şi cel mai mare suflet… Sincere condoleanţe / Sincere condoleanţe!? Bunul Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în linişte şi pace!!! Sincere condoleanţe! Dumnezeu să îl odihnească în pace! Dumnezeu să îl odihnească în pace pe nea Bebe …??? Dumnezeu să îl odihnească în Împărăţia Sa!?? Condoleanţe, Vio!”, au fost doar câteva dintre reacţiile fanilor ;i rudelor cântăreţei, care au fost alături de artistă în aceste momente grele.

„Sper să înțelegeți această situație”

Fulgy trebuia să participe la o emisiune joi, 1 aprilie, însă din cauza acestui eveniment trist, prezența lui a fost amânată pentru vinerea viitoare, pe 9 aprilie 2021. Băiatul artistei a cerut oamenilor să aibă respect pentru aceste momente dificile prin care trece familia sa.

„Am un anunț trist de făcut. Tatăl mamei mele a decedat în această seară. Sper să înțelegeți această situație delicată prin care trecem”, a scris Fulgy pe Instagram azi noapte, după ce a aflat că bunicul său a încetat din viață.

Tatăl Vioricăi de la Clejani a murit joi seară, însă nu se știe deocamdată ce fel de probleme de sănătate avea acesta. Cert este că atât Ioniță, cât și Viorica au fost mereu aproape de părintele lăutăresei, iar în ultima vreme s-au gândit la o minune în ceea ce-l privește pe bărbatul care de acum va fi în Ceruri, printre îngeri. Astfel, acum Viorica de la Clejani este în doliu și urmează să-și îngroape părintele…
Adauga un comentariu