Cancan ultimă oră

Viorica de la Clejani, prima reacție după ce fiica sa, Margherita, a fost înjunghiată pe stradă de un bărbat pe trotinetă

Publicat: 18 aug. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Viorica de la Clejani prima reacție după ce fiica sa Margherita a fost înjunghiată pe stradă de un bărbat pe trotinetă
Viorica de la Clejani face primele declarații după ce ieri seară fiica sa, Margherita, a fost înjunghiată în plină stradă de un bărbat care se deplasa cu o trotinetă electrică

Viorica de la Clejani face primele declarații după ce ieri seară fiica sa, Margherita, a fost înjunghiată în plină stradă de un bărbat care se deplasa cu o trotinetă electrică. Atactorul nu a fost prins, iar fata Clejanilor a ajuns la spital.

Fiica cea mare a lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani a ajuns seara trecută la spital, asta după ce atât ea, cât și o altă femeie, au fost înjunghiate de un bărbat ce se deplasa pe o trotinetă. El e căutat de Poliție în aceste momente, dar iar Margherita abia ce a fost externată din spital.

Viorica de la Clejani, prima reacție după ce fiică sa, Margherita, a fost înjunghiată pe stradă

Viorica de la Clejani e extrem de revoltată după toate cele întâmplate, iar aceasta susține că nimeni nu își face treaba așa cum ar trebui.

”Acum e bine, a stat toata noaptea în spital, acum e la Poliție. Sunt foarte supărată, nu vreau să mai aud de presă, oamenii mi-au mediatizat atât de mult copiii încât sunt recunoscuți pe strada, iar adevărații infractori sunt lăsați în libertate. Mi-e scârbă de oameni, bine face Bill Gates că vrea să radă toata planeta asta, să rămână doar animalele, că ele sunt bune”, a spus Viorica de la Clejani pentru Playtech.ro.

Aceasta a avut un atac dur la adresa justiției din România, iar cântăreața susține că îi e scărbă de tot ce se întâmplă în prezent.

”Mi-e scârbă de Justiția română, de procuratură și de tot. Am ziare din America, Franța care scriu de mine, de peste tot. N-am nevoie, nu mai suport oamenii”, a mai continuat mesajul dur al acesteia.

Un bărbat pe o trotinetă electrică a rănit mai multe persoane

Potrivit Poliției Capitalei, polițiștii au fost sesizați, seara trecută, prin 112, despre faptul că două femei au fost înţepate de un bărbat pe trotinetă.

Iniţial, apelul la 112 anunţa că o tânără ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.

După 10 minute, polițiștii au mai primit o sesizare, conform căreia o altă femeie ar fi fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat pe trotinetă pe o stradă din Sectorul 3.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au început verificările.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe.

Comentarii
Adauga un comentariu