Actualitate

Virgil Ianțu, dezvăluiri despre relația cu Andreea Raicu. De-a lungul timpului s-a speculat că au format un cuplu

Publicat: 10 aug. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Virgil Ianțu dezvăluiri despre relația cu Andreea Raicu. De-a lungul timpului s-a speculat că au format un cuplu
În urmă cu ceva timp, despre Virgil Ianțu s-a spus că ar avea mai mult decât o relație de prietenie cu Andreea Raicu

Virgil Ianțu a vorbit despre relația cu Andreea Raicu în emisiunea moderată de Denise Rifai, spunând care este adevărul de fapt. Cei doi au prezentat emisiunea Big Brother, iar între ei exista o chimie evidentă pe platoul de filmare. Nu în ultimul rând, Virgil Ianțu a fost „cuplat” la un moment dat, de presa de scandal, și cu Iulia Vântur.

Deoarece Ianțu și Andreea Raicu au prezentat împreună, la începutul anilor 2000, reality show-ul Big Brother, s-a speculat că între ei ar exista o relație amoroasă, și nu doar o simplă prietenie. Recent, Virgil Ianțu a vorbit despre acest subiect!

Virgil Ianțu, despre relația cu Andreea Raicu

Pe când prezentau Big Brother, între ei exista o chimie evidentă pe platoul de filmare, fiind un cuplu extrem de reușit la TV. Astfel, mulți s-au întrebat ce relație a fost între Virgil Ianțu și Andreea Raicu. De altfel, numele lui Virgil Ianțu a fost asociat și cu cel al Iuliei Vântur, cu care, se spunea, ar fi trăit, de asemenea, o poveste de iubire la începutul anilor 2000, pe când erau colegi la Prima TV.

Extrem de discret atunci când vine vorba despre viața personală, Virgil Ianțu a dovedit că totuși nu are nimic de ascuns în privința relației cu Andreea Raicu, de care îl leagă doar o frumoasă prietenie chiar și azi, la ani distanță de când au format un cuplu pe micul ecran.

„Este o bucurie să prezinți, să fii alături de ea pe scenă. Ea are încredere în mine, de fiecare dată când apărem împreună, toată lumea zicea că trebuie să facem emisiuni împreună. Da, exista o chimie, eram un cuplu pe scenă, care dădea foarte bine, ne potriveam foarte bine, ne completam, ne susțineam și cred că atunci când un bărbat și o femeie apar pe scenă în calitate de prezentatori, cred că trebuie să transpară strălucirea amândurora și să existe un respect, dar și generozitate din partea partenerului.

Oamenii au nevoie să vadă ironia față de partener. Se folosește asta destul de des. O prezentare alături de Andreea Raicu era strălucitoare și pe mine mă onora. Ne pregăteam împreună, iar astăzi ne vedem și ne susținem în tot ceea ce facem. Andreea Raicu este un partener și un prieten pe care te poți baza oricând”, a spus Virgil Ianțu în emisiunea prezentată de Denise Rifai.

Virgil Ianțu, dezvăluiri despre viața intimă

De aproape 20 de ani, Virgil Ianțu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Roxana, femeia alături de care are și o fată, însă speculațiile privind viața lui amoroasă anterioară continuă să apară. Și cum este vorba despre Andreea Raicu și Iulia Vântur, două vedete care suscită mult interes, oamenii încă vor să știe ce relație a avut Virgil Ianțu cu ambele.

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, acesta a vorbit cu sinceritate despre relația lui cu cele două foste colege.

„Sunt cuminte și discret cu viața mea intimă, în special cea legată de familie. Arăt doar cât trebuie să arăt și îmi face plăcere să ofer publicului, pentru că știu că are nevoie mai mult decât ceea ce se vede la televizor.

E firesc, iar legat de acele episoade apărute în presă, au fost amuzante, pentru că la primul episod, de exemplu, eu am avut o perioadă în care mă împrietenisem cu cei din Mondenii, filmasem un sezon împreună și puteam foarte bine să fiu cuplat și cu Bendeac.

Cu Iulia Vântur cred că din acea seară ne-am mai văzut de două ori, și atunci fusese o gală, din ce îmi amintesc. În ceea ce o privește pe Andreea Raicu, lucrurile sunt clare și cam asta e. Sunt cuminte”, a mai spus Virgil Ianțu.

Adauga un comentariu