Cancan

Virgil Ianțu a ajuns la vârsta marilor împliniri și are o relație specială cu fiica sa

Publicat: 02 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Virgil Ianțu a ajuns la vârsta marilor împliniri și are o relație specială cu fiica sa
Virgil Ianțu este un cunoscut cântăreț și prezentator TV apreciat pentru modestia sa

Cunoscutul om de televiziune Virgil Ianțu, ajuns la vârsta de 50 de ani, s-a remarcat în showbiz-ul autohton în special prin modestia de care a dat dovadă. Și dacă profesional el este un artist consacrat, el o duce foarte bine și în plan personal. Virgil Ianțu are o frumoasă relație, de mai bine de 15 ani, cu Roxana, cei doi având împreună o fiică – Jasmina.

Asrtistul Virgil Ianțu, pe numele lui real Virgil Gătăianțu, este un cunoscut prezentator TV și cântăreț din România. Și dacă el a debutat ca interpret, consacrarea și notorietatea le-a dobândit odată cu emisiunile de succes prezentate în anii 2000 la Prima TV. S-a născut în Timișoara, după care s-a mutat la București unde a urmat studii universitare muzicale. Ca artist, a devenit cunoscut cu trupa The Fifties, unde făcea backing vocals pentru Ștefan Bănică Jr.

Virgil Ianțu, la vârsta marilor împliniri

Virgil Ianțu a văzut lumina zilei în orașul de pe Bega în urmă cu 50 de ani. Acesta s-a născut la data de 20 februarie 1971 și este în zodia Vărsător. Dacă el și-a început cariera în muzică, anul 2000 a marchat debutul lui în televiziune. Inițial el a prezentat concursul „Vrei să fii miliardar”, care s-a bucurat de audiențe ridicate. Tot la Prima TV, a prezentat și alte emisiuni de succes, precum „Copiii spun lucruri trăznite”, „Te crezi mai deștept?” și „Big Brother”. Din 2011 a plecat la Kanal D, prezentând emisiunea „Vrei să fii milionar”, iar din 2017 prezintă la TVR „Câștigă România!”.

Virgil Ianțu are o familie frumoasă

Cu toate că a fost rezervat în ceea ce privește viața personală, recent artistul a vorbit despre familie. Virgil Ianțu și Roxana Alexandru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de peste 15 ani, cei doi având împreună o fiică. În ciuda faptului că sunt împreună de atâția ani, el și Roxana nu vor să se căsătorească. Motivul este că ei ar fi vrut să facă doar cununia religioasă, însă preotul i-a refuzat deoarece nu erau căsătoriți civil.

„Ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că așa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru și nu avem timp de acte. I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi și Padre nu stau un funcționar public și o foaie din asta”, povestea Virgil Ianțu în urmă cu ceva timp.

Are o relație specială cu fiica sa

Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu, este acum o adolescentă în toată regula, aceasta împlinind vârsta de 16 ani în vară. Tatăl său este tare mândru de ea și spune că are o relație specială cu aceasta, pentru că de mică au obișnuit-o să aibă încredere în el și partenera sa de viață. Astfel, tânăra le poate spună orice, fără emoții. Acum, fiica lui Virgil Ianțu are o mulțime de planuri de viitor. Chiar dacă nu ar spune nu televiziunii, adolescenta este atrasă de alt domeniu. Jasmina este pasionată de modă și visează să devină creatoare de modă.

„Cu toate toanele perioadei, cred că suntem niște părinți fericiți. A contat mult comunicarea cu ea de când era foarte mică și comunicarea între noi doi, ca părinți”, mai spune Virgil Ianțu, un artist aflat la vârsta maturității depline.

Adauga un comentariu