Actualitate

Virgil Păunescu, inventatorul vaccinului românesc lansează acuzaţii incredibile! Serurile distrug imunitatea naturală şi dau dependență

Publicat: 07 dec. 2021
Virgil Păunescu
Virgil Păunescu, cel care susține că a dezvoltat primul vaccin împotriva COVID-19 românesc declară că vaccinurile dau dependență

Virgil Păunescu, cercetător în cadrul Oncogen şi cel care ar fi inventat vaccinul românesc împotriva COVID-19 susţine că serurile actuale distrug imunitatea oamenilor şi dau dependentă. Acesta este de părere că din cauza dozei mari de antigen introdusă în organism, oamenii devin dependenţi de vaccin.

Virgil Păunescu a apărut în atenţia publică în momentul în care acesta a anunţat că a dezvoltat un vaccin românesc împotriva COVID-19.

Virgil Păunescu, cel care a inventat vaccinul românesc, susţine că serurile actuale dau dependentă şi distrug imunitatea

Într-o intervenţie făcută în spaţiul public, Virgil Păunescu susţine că vaccinurile împotriva COVID-19 dau dependentă dar şi că acestea distrug imunitatea. Cercetătorul care a inventat vaccinul românesc este de părere că acest lucru este cauzat de faptul că introducerea unei doze foarte mare de antigen duce indirect la o dependentă şi la distrugerea imunităţii naturale:

”Am pus o întrebare la ședința Academiei de Științe Medicale și apoi la o întâlnire cu microbiologi și virusologi: care este cantitatea de antigen pe care ți-o administrează vaccinurile de pe piață, care folosesc material genetic? Mi s-a răspuns că scrie pe prospect. Pe prospect scrie cât ADN sau ARN ți se introduce, dar ăla nu este antigenul, ăla intră în celule și începe sinteza de antigen. Și noi nu știm la fiecare individ în parte cât antigen se produce. Asta spuneau și israelienii, că vaccinarea face din individ o bombă cu anticorpi, că stimularea este prea puternică. Și această stimulare puternică duce la o chestiune. Răspunsul imun corect al organismului se face prin imunitate celulară, prin limfocite T citotoxice. De aceea pacienții care trec prin boală în mod normal, în special asimptomaticii, nu ar trebui să mai aibă nicio problemă ani și ani de zile. Dar, în momentul în care tu îi vaccinezi, le-ai schimbat imunitatea, pentru că este o doză foarte mare de antigen care ți se introduce indirect și nu știm cât este.

Astfel, oamenii devin dependenți de vaccin, pentru că nu vor mai reacționa după o asemenea manevră brutală de schimbare a modului în care răspunzi imun, și rămân vulnerabili și dependenți de acest răspuns incorect”, susține prof. dr. Virgil Păunescu, vicepreședintele Academiei de Științe Medicale, conform Național.ro.

Virgil Păunescu susţine că a inventat primul vaccin românesc împotriva COVID-19

Pe de altă parte, cercetătorul a apărut în atenţia publică în momentul în care a declarat că a dezvoltat singurul vaccin românesc. La acea dată, ar fi fost printre primele vaccinuri împotriva COVID-19 din lume. Virgil Păunescu anunţa că s-a ajuns repede la faza de testare a vaccinului românesc şi că nu poate să-l administreze incă persoanelor pentru că nu îi permite legea:

S-a ajuns destul de repede la această fază de testare, dar consider că eu cele mai multe cunoştinţe despre ceea ce am făcut, ca să pot să-mi asum această încercare. De altfel, am mai fi făcut nişte teste pe animale, mai mult sau mai puţin concludente, după care tot la subiecţi umani ajungi. Eu nu am nicio speranţă că experimentele pe animale că îmi vor spune ceva ce nu ştiu. Eu nu sper să salvăm noi lumea şi nu îmi fac iluzii că noi vom face vaccinul care va salva planeta de COVID. Problema noastră este una de a rămâne în competiţie cât mai aproape de eşalonul fruntaş. şi de a reuşi la sfârşit să facem un vaccin sigur pe care să îl putem produce în România şi care să rămână în portofoliul Institutului Cantacuzino, cu care am semnat un acord de colaborare.

Totuși, în urmă cu câteva luni, în octombrie 2021, Virgil Păunescu s-a infectat cu COVID-19.





Adauga un comentariu