WoW!

Vise care prevestesc că ţi s-au făcut vrăji de ursită – Tălmăcirea lor

Publicat: 16 apr. 2021
papusa voodoo cu care se fac vraji de ursita
Știai că... împrumutând bani cuiva, acea persoană îți poate lua sporul financiar, iar tu să ai pagube?

Biserica Ortodoxă nu este de acord cu ideea de a crede în vise și de a le tălmăci. Această activitate ar face parte, conform ideologiei, din categoria ghicitori şi previziuni. Cum nimeni nu ştie ce ne aşteaptă, doar Dumnezeu fiind Atotştiutorul, fețele bisericeşti spun că e păcat să încercăm să le descifrăm. Asta însă nu ne împiedică totuşi să ne dorim să ştim ce ni se va întâmpla. Haideţi să vedem câteva superstiţii despre vise, mai ales când vorbim despre vrăji de ursită.

Spre exemplu, se spune că, dacă o femeie visează şoareci, este însărcinată. Aceasta este părerea bătrânilor. În realitate, nu este aşa. Când însă visezi căruţă cu lemne sau lemne în curte, se zice că vei avea probleme. Poate că, undeva, este un sâmbure de adevăr în ceea ce priveşte semnificaţia viselor. De ce? Pentru că tălmăcirea lor, cel mai probabil, s-a adeverit în unele situaţii.

Dicţionar cu vise şi superstiţii

Acum multe decenii, ca să afli ce înseamnă visul, vorbeai cu o bătrână. Iar ca să ştii ce urmează să ţi se întâmple, cereai părerea unei ghicitori. Acum însă ai la dispoziţie mediul online. Poţi afla tot ce vrei, cu numai câteva clickuri. Spre exemplu, ştii ce înseamnă dacă visezi cai? Se spune că nu e bine deloc. Indiferent de culoarea lor, caii îţi arată că cineva îţi vrea răul. Când e cal înhămat la căruţă, înseamnă că ai o greutate pe care o tragi cu tine. Iar dacă vezi un cal negru care te muşcă, posibil ca cineva să-ţi fi făcut vrăji ca să mori.
Calul din vis poate simboliza şi sufletul tău pereche, pe de altă parte. Dacă e ţinut în frâu de cineva, înseamnă că, în viaţa reală, este dominat de o persoană şi nu reuşeşte să scape.
Despre vrăji de ursită s-ar putea vorbi şi când visezi lemne. Cu cât sunt mai multe, cu atât cineva îţi vrea răul mai mult.

5 semne prin care îţi dai seama că ţi s-au făcut vrăji

Poate nu crezi în vrăji, dar crezi, cu siguranţă, în ideea de Bine. Automat, există şi Rău. Se spune că, atunci când ţi se fac vrăji, e bine să mergi la biserică, la Sfânta Liturghie, dar şi la nişte molifte speciale. Iată cele 5 semne care îţi pot arăta că cineva ţi-a făcut vrăji.

1. Te simţi rău

Dacă ai o stare generală proastă, deşi analizele sunt în regulă, posibil să fie ceva necurat la mijloc. Chiar şi când analizele ies brusc foarte proaste şi suferi din ce în ce mai mult, tot e ciudat şi ar trebui să-ţi dea de gândit.

2. Nu reuşeşti să te angajezi

Eşti calificat, ai experienţă şi totuşi îţi e foarte greu să îţi găseşti un nou loc de muncă. Uneori poate însemna că nu ştii unde să-ţi cauţi locul de muncă. Alteori însă simţi că e ceva ciudat, mai ales dacă simţi că un job efectiv îţi scapă printre degete.

3. Nu ai stabilitate financiară

Ai salariu bun, cheltuielile lunare sunt într-o anumită limită şi totuşi nu înţelegi nimic din banii tăi. Gândeşte-te dacă ai împrumutat cuiva bani. Poate fi un amic, un coleg de muncă, un vecin sau chiar o rudă. Este foarte posibil ca problema ta cu banii să fi început de la momentul împrumutului. Bătrânii spun că, prin împrumut, acea persoană îţi ia tot sporul din casă.

4. Găseşti lucruri ciudate în faţa uşii sau în curte

Cel mai adesea, găseşti lumânări arse la ambele capete, bucăţele de pâine, o cârpă mică. Nu, nu sunt scăpate de vreo pasăre aflată în zbor peste curtea ta. Firul de aţă care are multe noduri, cu siguranţă, nu a picat din senin în faţa uşii apartamentului tău.

5. Broaşte în curte

În zonele mlăştinoase, în apropierea apei sau a pădurii trăiesc multe broaşte. Totuşi, e cam ciudat ca ele să părăsească acel loc şi să vină în curtea ta, chiar dacă locuieşti în apropiere de o apă. Se pune că broasca semnifică farmecele făcute de cineva. Sub nici o formă nu trebuie să le laşi să intre în casă. Ideal este să prinzi broasca şi să o duci din curte, apoi să stropeşti totul cu aghiasmă.

Adauga un comentariu