Local

Ambasadorul Germaniei în România, Cord Meier Klodt, în vizită la Colegiul Național „Mihai Eminescu”

Publicat: 03 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ambasadorul Germaniei în România Cord Meier Klodt în vizită la Colegiul Național Mihai Eminescu

Joi, 5 decembrie, începând cu ora 10.00 va avea loc vizita Excelentei Sale, ambasadorul Germaniei la București, Cord Meier-Klodt la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” cu ocazia sărbătoririi a 30 de ani de la căderea zidului Berlinului – eveniment istoric major pentru întreaga Europă.

În cadrul aceste vizite elevii Colegiului Național „Mihai Eminescu“ și ai Colegiului Național de Artă „Octav Băncilă” din Iași vor prezenta un program artistic însoțit de discuții și debateri. Programul este coordonat de domnul Lucian Țurcaș, profesor de limba germană la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”.

Vizita în Iași s-a oprit tocmai la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” întrucât în această școală de elită a orașului Iași desfășoară de 6 ani programul Deutsches Sprachdiplom coordonat la nivelul orașului Iași de domnul profesori Joachim Ferneding și la nivel național de domnul Fabrice Lisegang. Alături de ei vor fi prezenți la eveniment reprezentanți ai mediului academic ieșean (decanul Facultății de Litere, conf. dr. Ion Lihaciu), ai Forumului German din Iași (președinte, conf. dr. Astrid Agache), precum și profesori și elevi de la celelalte două școli cu program german, Colegiul Național și Liceul Teoretic ”Vasile Alecsandri”.

Adauga un comentariu