Cultural

Vladimir Drăghia face furori pe Instagram cu fotografii de familie. Soția actorului s-a afișat într-o ipostază surprinzătoare

Publicat: 30 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vladimir Drăghia face furori pe Instagram cu fotografii de familie. Soția actorului s-a afișat într-o ipostază surprinzătoare
Vladimir Drăghia va deveni în curând tată pentru a doua oară și își surprinde fanii de pe Instagram cu fotografii inedite alături de soția sa.

Celebrul artist Vladimir Drăghia face furori pe Instagram cu fotografii de familie și este mai fericit ca oricând. Actorul și partenera lui de viață vor deveni în curând părinți pentru a doua oară și așteaptă cu nerăbdare să își țină bebelușul în brațe. Vladimir Drăghia se declară un bărbat împlinit la vârsta sa, având o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândru. Recent, soția actorului s-a afișat într-o ipostază surprinzătoare pe rețelele de socializare, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

Vladimir Drăghia își surprinde fanii de pe Instagram cu fotografii de familie

Îndrăgitul actor Vladimir Drăghia se bucură din plin de viață și se declară un bărbat împlinit la vârsta de 36 de ani.  Acesta are o carieră artistică impresionantă și este apreciat de publicul autohton. Artistul s-a remarcat de-a lungul timuplui nu doar prin rolurile pe care le-a interpretat în mai multe filme celebre, ci și la emisiuni tv unde a fost prezentator sau concurent.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Vladimir Drăghia este extrem de discret când vine vorba de viața privată. Carismaticul actor se mândrește cu soția sa superbă, Alice Cavaleru, iar de când este tată, radiază de fericire. Artistul și partenera lui de viață au împreună o fetiță, pe micuța Zora în vârstă de 5 ani, iar în curând vor deveni părinți pentru a doua oară, cei doi așteptând tot o fetiță.

Vladimir Drăghia nu ezită să se afișeze pe Instagram în ipostaze tandre alături de soția sa și își surprinde fanii din mediul online cu fotografii de familie. De rolul de tătic se bucură din plin și Dima trofim alături de iubita sa. Aceștia au devenit părinți în anul 2021 și își doresc să se căsătorească în viitorul apropiat. Și celebrul actor Adrian Nartea se mândrește cu familia sa superbă, având doar cuvinte de laudă pentru femeia care i-a cucerit definitiv inima.

Cum s-a afișat soția actorului pe rețelele de socializare

Dacă pe Vladimir Drăghia îl cunoaște toată lumea, Alice Cavaleru este o prezență extrem de discretă și apare rar la evenimentele mondene. Soția actorului dorește să fie cât mai departe de lumina reflectoarelor și să se dedice familie sale. Însărcinată pentru a doua oară, aceasta așteaptă cu nerăbdare să își țină bebeluțul în brațe și nu ezită să împărtășească cu fanii această bucurie din viața sa.

Recent, Alice Cavaleru s-a pozat cu burtica la vedere și a postat un mesaj emoționant pentru admiratorii ei de pe rețelele de socializare.

„Hai că am și poze cu burtica!??? Nu știu cum se face, dar când stau la poze de gravidă, reușesc să par mai însărcinată decât sunt la momentul respectiv, iar când e nevoie să ascund, well… mă descurc foarte bine. Am făcut poze în care nu par însărcinată acum o lună. Eei, a început trimestrul al treilea și vreau să mă bucur cât mai mult de burtică, de șoldurile pufoase, de gușă, de tot! Bebelușa mea crește și am doar motive de bucurie că pot să am grijă de ea cum trebuie.”, a scris aceasta în postare.

La rândul lui, Vladimir Drăghia radiază de fericire și așteaptă cu nerăbdare să devină tată pentru a doua oară. Actorul a dezvăluit că își dorea foarte mult să mai aibă un copil, însă o perioadă și el și soția sa au fost extrem de stresați.

„N-a fost întâmplător, de data asta (…), ajunsesem să ne dorim destul de tare încă un copil, cam de un an de zile. Noi credem că are cumva legătură cu stresul, infertilitatea. Imediat ce am putut să ne relaxăm puțin s-a îmtâmplat minunea.”, a declarat actorul.

Vladimir Drăghia va deveni în curând tată pentru a doua oară și își surprinde fanii de pe Instagram cu fotografii inedite alături de soția sa și de fetița lor superbă, micuța Zora. Actorul are o carieră de succes, iar în viața privată se declară un bărbat împlinit.

Adauga un comentariu