Cancan ultimă oră

Vladimir Drăghia, imagine emoționantă alături de soție și fetița lor cea mică, chiar din locul unde au avut prima întalnire: „Aici s-a întâmplat”

Publicat: 12 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Vladimir Drăghia se mândrește cu familia lui și mereu își ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața lui. Ei bine, celebrul actor a fost cu familia lui la Ateneul Român, locul unde el și soția lui, Alice Cavaleru, au avut prima întâlnire, iar aici a făcut o fotografie specială alături de partenera lui și fetița lor cea mică, Alegra.

Vladimir Drăghia a postat pe rețelele de socializare personale o fotografie emoționantă cu el, soția lui, Alice Cavaleru, și fetița lor cea mică, Alegra, chiar din locul unde au avut ei prima întâlnire. Cei doi îndrăgostiți au avut prima întâlnire chiar la Ateneul Român, iar alături de imaginea postată în mediul online, actorul a scris și un mesaj special.

 

„Aici s-a întâmplat prima noastră întâlnire. Nu știu dacă există loc mai frumos în București pentru a avea prima amintire cu persoana cu care-ți vei împărți restul amintirilor. 🙃”, a scris actorul pe Instagram.

Alegra, fiica cea mică a actorului, a fost diagnosticată cu septicemie

În urmă cu doar câteva săptămâni, Alice Cavaleru a mărturisit pe rețelele de socializare personale toată experiența prin care a trecut, asta după ce fiica ei cea mică, Alegra, a avut nevoie de administrarea unor antibiotice timp de două săptămâni, iar micuța a fost internată mult timp în spital.

Astfel, soția lui Vladimir Drăghia a explicat că micuța lor a fost diagnosticată cu septicemie, iar toată lumea din familie a trecut prin momente grele după aflarea veștii. Acum, fiica lor cea mică se simte bine, iar analizele au ieșit în regulă.

Adauga un comentariu