Cancan ultimă oră

Vladimir Putin a băgat frica în Gigi Becali: „Eu o iau la fugă, dacă m-aş întâlni cu el!”

Publicat: 06 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vladimir Putin a băgat frica în Gigi Becali Eu o iau la fugă dacă m-aş întâlni cu el
Milionarul a dezvăluit că are un „buncăr placat cu plumb” la Palatul din Aleea Alexandru

Gigi Becali se teme de Vladimir Putin, preşedintele Rusiei care a pornit invazia Ucrainei. Chiar dacă a explicat că nu îi e frică de un posibil conflict armat, milionarul a dezvăluit că are un „buncăr placat cu plumb” la Palatul din Aleea Alexandru.

Gigi Becali a sărit în ajutorul refugiaților ucraineni care au fugit de război și au trecut granița în România. Patronul lui FCSB și-a pus la dispoziție baza de la Berceni, care a fost pregătită pentru a găzdui până la 500 de persoane.

Vladimir Putin a băgat frica în Gigi Becali

Omul de afaceri a trimis mai multe autocare la graniță, pentru a-i aduce la București pe cei aflați în mare suferință.

„Mie nu mi-e frică de război, pentru că nu mă iau nici după Zelenski, nici după Putin. Eu mă iau doar după Hristos, care spune că războaie vor fi, dar nu va fi sfârşitul. Nimeni nu va da nucleara, că de nucleară ne temem. De ce să ne fie frică de război, când ruşii nu au reuşit să doboare un oraş, Kiev-ul? Cum să doboare Europa, care este apărată de NATO? Pe mine nu mă interesează pastilele cu iod, pentru că nu o să fie bombă nucleară”, a spus Gigi Becali pentru România TV.

Gigi Becali a spus că îi este frică de Vladimir Putin și că preferă sî nu vorbească prea mult despre el. Latifundiarul din Pipera are la palat un buncăr placat cu plumb.

„Oricine dă nucleară moare şi el. Eu de Putin nu vorbesc prea mult, că mi-e frică. Eu ştiu aşa, orice bătaie este pe bani. Războiul ăsta este pentru bani, eu aşa cred, pentru bogăţiile Ucrainei. Războiul ăsta este un fleac, pentru ucraineni este mai grav. Noi câştigăm de pe urma acestui război. Moldova nu este a noastră, Putin dacă vrea, o ia în două ore. Nu-l mai puneţi în poză, că mi-e frică de el. Eu o iau la fugă, dacă m-aş întâlni cu el. La palat, am un buncăr placat cu plumb”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali e convins că România nu va avea soarta Ucrainei

Omul de afaceri a ținut să le transmită și un mesaj românilor. Este sigur că nu se pune problema ca Vladimir Putin să încerce să ia cu asalt și țara noastră. E convins că NATO va apăra România.

„Nu are cum să ajungă în România războiul. Eu cred că și-a dat seama Putin de prostia pe care a făcut-o și a dat înapoi. Îi întunecă dracii mintea! Tot mapamondul e împotriva lui. Își dă seama de prostia pe care a făcut-o.

Așa ceva nu mai poate fi iertat. În cartea vieții există o rubrică separată, care începe cu Irod. Acolo, în rubrica aia separată, sunt criminalii lumii. Nu poate exista iertare pentru ei. Poate fi oprit tot cu pace, dar și cu teamă, adică amenințat. Pacea este mai mare decât dreptatea”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali: „Nu poate nici măcar un centimetru în România”

Latifundiarul din Pipera se bazează tot pe credință și când vine vorba despre război. Acesta crede că numai poporul rus care este creștin ortodox se va lumina la minte.

„El vrea să facă dreptate prin violență, sânge. Nu se face așa, noi nu trebuie să facem la fel ca el. Trebuie niște măsuri care să-l izoleze definitiv. Poporul rus trebuie să-și dea seama de criminalitatea pe care o face el.

Eu așa cred, cred că numai poporul rus care este creștin ortodox se va lumina la minte. Când te duci peste alte popoare… nu există așa ceva. Un centimetru dacă intră în teritoriul NATO… n-ați văzut că a băgat-o cu bomba nucleară? Nu se poate așa ceva. Nu poate nici măcar un centimetru în România. Toți suntem copiii lui Hristos! Doamne miluiește!”, a declarat Gigi Becali la Antena 3.

Adauga un comentariu