Cancan ultimă oră

Vloggerița Mimi a trecut prin momente grele din cauza lui Sebastian Dobrincu: „Eu nici nu terminasem de plâns”

Publicat: 24 ian. 2022
Vloggerița Mimi
Mimi a mărturisit că pentru ea a fost o perioadă foarte grea, căci a suferit mult în urma relației eșuate cu Sebastian Dobrincu

Sebastian Dobrincu se iubește cu Ioana Ignat de ceva vreme, însă înainte ca acesta să aibă o relație cu artista, el a avut o poveste de dragoste și cu vloggerița Mimi. Tânărul a părăsit-o, iar după puțin timp s-a afișat cu Ioana.

În urmă cu mai mult timp, vloggerița Mimi și Sebastian Dobrincu au avut o frumoasă poveste de iubire, dar care s-a terminat brusc. Tânăra a povestit în podcastul „Acasă la Măruță” că după o scurtă perioadă el s-a afișat alături de Ioana Ignat, artista cu care și astăzi e într-o relație.

Vloggerița Mimi a fost părăsită de Sebastian Dobrincu pentru Ioana Ignat

Mimi a mărturisit că pentru ea a fost o perioadă foarte grea, căci a suferit mult în urma relației eșuate cu Sebastian Dobrincu, dar și pentru faptul că acesta s-a cuplat atât de rapid cu o altă tânără și și-a găsit fericirea la scurt timp după ce s-au despărțit.

”M-a durut, eu nici nu terminasem de plâns și el era fericit cu altcineva…”, a spus vloggerița în podcastul „Acasă la Măruță”.

Sebastian Dobrincu nu a vrut să se afișeze cu Mimi

Mai mult de atât, Mimi a mai povestit că Sebastian Dobrincu nici măcar nu a vrut să se afișeze cu ea o lungă perioadă, căci spunea că imaginea ei era diferiță față de cea a lui și altfel publicul ar fi avut o oarecare reacție în privința acestui sens.

În schimb, acesta s-a afișat imediat cu Ioana Ignat, au publicat fotografii care mai de care, în timp ce Mimi încă suferea după despărțire.

”Cu mine nu a vrut să se afișeze un an de zile de relație și a durut foarte tare să se afișeze cu altcineva”, a mai spus Mimi în cadrul aceluiași podcast.

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu au fost separați

Chiar și relația lor a scârțâit anul trecut, atunci când Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu s-au despărțit pentru câteva luni. Cei doi nu s-au mai afișat împreună o lungă perioadă, dar în noiembrie au publicat o imagine în timp ce se sărutau.

Evident, atunci s-a produs împăcarea, iar fanii au fost fericiți să-i vadă din nou împreună pe artiști.

„Un norocos și a lui jumătate”, a scris Sebastian Dobrincu în dreptul fotografiei.

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui!
Adauga un comentariu