IT&C

„Vreau să îmi fac alt cont de Facebook“: Iată ce trebuie să faci pas cu pas

Publicat: 20 sept. 2021
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Vreau să îmi fac alt cont de Facebook Iată ce trebuie să faci pas cu pas
Păstrarea mai multor conturi personale reprezintă o încălcare a Standardelor comunității Facebook

„Vreau să îmi fac alt cont de Facebook“ spune multă lume. Asta din anumite motive, fie profesionale fie personale.

E posibil să îți faci un cont de Facebook fără să îl ștergi pe cel actual?

Răspunsul celor de la Facebook este că păstrarea mai multor conturi personale reprezintă o încălcare a Standardelor comunității Facebook.

grafică cont Facebook

În cazul în care vrei ca afacerea, organizația, marca sau produsul tău să fie prezent pe Facebook, trebuie să folosești contul personal pentru a crea și a administra o Pagină. În acest sens, cei de la Facebook avertizează că profilul personal este destinat folosirii în scop necomercial și reprezintă o persoană individuală.

În cazul în care ești persoană publică, poți permite utilizatorilor să te urmărească.

Pe pagina celor de la Facebook se precizează că dacă ai 2 sau mai multe conturi, trebuie să muți toate informațiile într-un singur cont. Ca varianta oferită de Facebook este să adaugi alt nume în contul tău, cum ar fi numele de fată, porecla sau numele anterior.

grafică cont Facebook

„Vreau să îmi fac alt cont de Facebook“: E posibil?

Totuși, asta nu înseamnă că nu îți poți crea alt cont de Facebook. Pentru asta, primul pas pe care trebuie să îl faci este este să te deconectezi de pe contul actual. Din meniul din colțul dreapta selectezi „Log Out“.

După, pe pagina de logare urmezi mai mulți pași, la fel cum ai făcut prima dată când ți-ai creat contul. Astfel, stabilește un nume și un prenume, o adresă de e-mail, setezi o parolă, adaugi ziua de naștere și pe urmă „Înscrie-te“.

grafică cont Facebook

La cont trebuie adăugate detalii credibile, dar pe care nimeni nu le poate verifica. Dacă adăugați de detalii pe care oamenii le pot verifica și afla că sunt incorecte va duce la pierderea credibilității profilului. Cu cât detaliile profilului sunt mai vagi, cu atât vor fi mai credibile.

Este recomandabil să nu adăugați mai mult de 1 sau 2 persoane pe care le cunoașteți în noul profil și să nu adăugați niciodată 2 persoane pe care nu le știți.

În plus, publicarea unor evenimente din viața dumneavoastră, din când în când, va da credibilitate contului.

Urmarea acestor pași nu garantează că Facebook nu va descoperi că ai al doilea cont și indicat este să nu faci asta!

grafică cont Facebook

Două conturi Facebook pe același telefon

Din anumite motive, puteți fi puși în situația de a avea nevoie să aveți 2 conturi Facebook în permanență pe același dispozitiv.

Pentru asta, pe telefonul mobil sau tabletă trebuie să intrați pe aplicația „magazin play” sau „appstore”, asta în funcție de ce telefon aveți, în funcție de OS-ul telefonului. Acolo, trebuie să căutați și să instalați aplicatia „Parallel Space”.

După ce ați instalat aplicația pe telefon, o deschideți și faceți click pe „add app”. Pe urmă, trebuie să bifați aplicația „Facebook”, după care dați click pe „add to parallel space”.

Pe urmă, dăm click pe Facebook, pornim configurarea, și aceștia au fost pașii simpli ce trebuie urmați pentru a putea folosi 2 conturi Facebook pe același dispozitiv.

De asemenea, ați putea fi interesați cum să vă conectați rapid de pe telefon sau tabletă , dar și ce modalități există pentru a sparge o parolă de Facebook, dacă acest lucru este posibil și ce trebuie să faceți pentru a nu fi victima unui asemenea atac.

Comentarii
Adauga un comentariu