Local

Vremea în Iași în săptămâna 7-13 septembrie 2020. Vreme frumoasă indicată de meteorologii ANM

Publicat: 07 sept. 2020
Meteorologii ANM au emis prognoza pentru vremea în Iași în săptămâna 7-13 septembrie 2020, valorile din termometre atingând și 30 de grade Celsius
Vremea în Iași în săptămâna 7-13 septembrie 2020 a fost indicată de meteorologii ANM

Vremea în Iași în săptămâna 7-13 septembrie 2020 indică un set de valori termice destul de ridicate pentru această perioadă a anului. De altfel, meteorologii ANM au arătat că pe parcursul săptămânii se pot atinge și 30 de grade Celsius. Cel mai cald va fi spre finalul săptămânii, valorile din termometre fiind destul de mari. Ieșenii nu vor avea însă parte de precipitații în aceste zile

Vremea în Iași în săptămâna 7-13 septembrie 2020 va fi destul de plăcută pentru această perioadă a anului. Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au arătat că pe parcursul săptămânii se pot atinge și 30 de grade Celsius. Cel mai cald va fi spre finalul săptămânii, valorile din termometre fiind destul de mari. Ieșenii nu vor avea însă parte de precipitații în aceste zile.

Vremea în Iași în săptămâna 7-13 septembrie 2020. Prognoza pentru prima parte a săptămânii

Vremea în Iași în săptămâna 7-13 septembrie 2020 arată o fluctuație ușoară de temperaturi în prima parte. Meteorologii ANM au arătat că astăzi, 7 septembrie 2020, la Iași vremea va fi în general frumoasă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 16 grade Celsius și o maximă de 32 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, cerul va fi parțial noros, în timp ce vântul va sufla moderat, iar șansele de precipitații se vor menține destul de scăzute.

Mâine, 8 septembrie 2020, ieșenii vor avea parte de o vreme frumoasă, cu temperaturi ceva mai scăzute față de ziua precedentă. De sărbătoarea Nașterii Maicii Domnului, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 13 grade Celsius și o maximă de 26 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Vreme plăcută spre mijlocul săptămânii în Iași conform ANM

Miercuri, 9 septembrie 2020, la Iași vremea va fi în general frumoasă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 14 grade Celsius și o maximă de 29 de grade Celsius. Conform ANM, Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Noaptea va fi senină, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații se vor menține scăzute.

Joi, 10 septembrie 2020, vremea va fi mult mai frumoasă, cu temperaturi ce vor depăși 30 de grade Celsius. Locuitorii din județul Iași vor avea parte de temperaturi cuprinse între o minimă de 16 grade Celsius și o maximă de 32 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, cerul va fi ceva mai mult noros, însă șansele de precipitații vor rămâne destul de scăzute.

Vremea la Iași spre finalul săptămânii. Valori de peste 30 de grade Celsius

Finalul săptămânii va aduce însă valori ceva mai ridicate, conform prognozei meteo oferite de meteorologii ANM. Vineri, 11 septembrie 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 14 grade Celsius și o maximă de 26 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Sâmbătă, 12 septembrie 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 14 grade Celsius și o maximă de 30 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Duminică, 13 septembrie 2020, în Iași vremea va fi frumoasă, cu șanse foarte scăzute de precipitații. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 15 grade Celsius și o maximă de 31 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab. Spre seară, vremea va fi frumoasă în continuare.

Adauga un comentariu