Local

Vremea la Iași în săptămâna 14-20 septembrie 2020. Iată care sunt previziunile ANM pentru această perioadă de timp

Publicat: 14 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vremea la Iași în săptămâna 14-20 septembrie 2020. Iată care sunt previziunile ANM pentru această perioadă de timp
Vremea la Iași în săptămâna 14-20 septembrie 2020 a fost stabilită de meteorologii de la ANM

Vremea la Iași în săptămâna 14-20 septembrie 2020 indică o serie de variații de temperatură în cursul acestor zile. De altfel, previziunile ANM arată că spre finalul săptămânii vremea se va răci destul de mult față de ceea ce se înregistra în primele zile ale perioadei în județul Iași

Vremea la Iași în săptămâna 14-20 septembrie 2020 va aduce o serie de schimbări din punct de vedere termic. De altfel, previziunile Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) arată că spre finalul săptămânii în curs vremea se va răci destul de mult față de ceea ce se înregistra în primele zile ale perioadei în județul Iași.

Vremea la Iași în săptămâna 14-20 septembrie 2020. Valorile din primele zile ale săptămânii

Conform ANM, vremea la Iași în săptămâna 14-20 septembrie 2020 va aduce valori ce pot depăși chiar 30 de grade Celsius. Astăzi, 14 septembrie 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 15 grade Celsius și o maximă de 29 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor rămâne destul de scăzute.

Mâine, 15 septembrie 2020, ieșenii vor avea parte de o vreme frumoasă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 15 grade Celsius și o maximă de 30 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Și spre seară, vântul va sufla slab până la moderat, iar umiditatea aerului va fi ușor ridicată.

Valori ridicate spre mijlocul săptămânii conform previziunilor oferite de meteorologii ANM

Vremea la Iași în săptămâna 14-20 septembrie 2020 va indica valori ridicate și în zilele următoare. Miercuri, 16 septembrie 2020, ieșenii vor avea parte de o vreme plăcută, cu teperaturi cuprinse între o minimă de 16 grade Celsius și o maximă de 32 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Și spre seară, vremea se va menține plăcută, cu șanse reduse de precipitații și cu un vânt care va sufla slab până la moderat.

Joi, 17 septembrie 2020, ieșenii vor avea în continuare parte de o vreme plăcută, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 15 grade Celsius și o maximă de 32 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor rămâne la fel de reduse.

Se răcește vremea spre final de săptămână. Anunțul oferit de meteorologii ANM pentru județul Iași

Vineri, 18 septembrie 2020, vremea la Iași va intra într-un proces de răcire, conform ANM. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 8 grade Celsius și o maximă de 19 grade Celsius. Pot apărea averse, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Spre seară, vântul poate sufla în rafale, în timp ce cantitatea de precipitații poate fi una destul de ridicată.

Sâmbătă, 19 septembrie 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 6 grade Celsius și o maximă de 20 de grade Celsius. Cerul poate fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații sunt destul de reduse. Spre seară însă, vântul poate sufla în rafale.
Duminică, 20 septembrie 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 22 grade Celsius și o maximă de 22 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Adauga un comentariu