Cancan ultimă oră

WRS, primele declarații după ce s-a întors de la Eurovision: „Am muncit foarte mult”

Publicat: 16 mai 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
WRS primele declarații după ce s-a întors de la Eurovision Am muncit foarte mult
WRS, primele declarații după ce s-a întors de la Eurovision

WRS, artistul care a reușit să ducă România în finala Eurovision și care a obținut locul 18 la celebra competiție, s-a întors pe data de 15 mai 2022 de la Torino. Vizibil obosit, el a oferit câteva declarații, la Aeroportul Henri Coandă, din București.

Andrei Ionuț Rusu, sau pe numele său de scenă WRS, este artistul care a reușit să obțină locul 18 în finala Eurovision 2022. El a trăit din plin emoțiile competiției și a reușit să le depășească cu multă muncă și siguranță în propriile forțe.

WRS, primele declarații după ce s-a întors de la Eurovision

Îmbrăcat în haine confortabile și vizibil obosit, finalistul Eurovision a oferit primul său interviu, chiar la întoarcerea în țară. Acesta a menționat că nu poate încă să realizeze faptul că întreaga competiție s-a încheiat. Mai mult decât atât, el a recunoscut că s-a confruntat cu emoții foarte mari și chiar semi-atacuri de panică, însă se simte mândru de prestația sa.

„S-a terminat, nu îmi vine să cred că s-a terminat. Asta a însemnat trecerea mea ca artist la o nouă etapă, una mult mai matură. Sunt foarte, foarte mândru pentru ce am realizat acolo, pe scenă. Am muncit foarte mult și acum sunt foarte încrezător în forțele proprii. Am prins foarte multă încredere în mine pentru că am trecut peste niște episoade de emoții, de semi-atacuri de panică, dar sunt mândru că fac ceea ce fac și că am visul meu”, a declarat el.

WRS: „Sunt recunoscător și mândru pentru acest moment”

WRS și-a arătat recunoștința pentru românii care au fost alături de el. Acesta susține că a muncit enorm pentru prestația sa din finală și este mândru de fiecare moment petrecut pe scenă. În viitor, el are o mulțime de proiecte în lucru și piese de lansat.

„Sunt recunoscător şi mândru pentru acest moment. Recunoscător celor care au fost alături de mine, în echipa României, şi mândru pentru că am muncit extrem de mult şi am reuşit să-mi reprezint ţara la nivel înalt! La fel ca orice sfârşit, este un nou început. Am numeroase proiecte în lucru, dar aventura Eurovision va rămâne mereu un moment special în inima mea. Vă mulţumesc pentru că aţi fost alături de noi!”, a mai spus el.

Comentarii
Adauga un comentariu