Local

Zeci de locuri noi de parcare închiriate de Primăria Iași. Lista cartierelor vizate

Publicat: 06 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Zeci de locuri noi de parcare închiriate de Primăria Iași. Lista cartierelor vizate
Locuri noi de parcare vor fi închiriate de Primăria Iași în cursul lunii martie 2021, în mai multe cartiere din oraș

În cursul lunii martie 2021, Primăria Iași va scoate o nouă serie de locuri de parcare la închiriat. Procedurile se vor derula printr-o aplicație de telefonie mobilă, măsură implementată de municipalitate în urma pandemiei de COVID-19

Municipalitatea ieșeană va derula în această perioadă o serie de proceduri privind închirierea unor locuri de parcare în mai multe cartiere din oraș. Primăria Iași va închiria în cursul lunii martie 2021 locuri de pacare în zone precum Aleea Decebal, Bulevardul Regele Mihai I, în Păcurari, Mircea sau în zona Nicolina. Toate aceste proceduri vor fi derulate în sistem de telefonie mobilă, licitațiile fiind organizate de către Direcția de Exploatare Patrimoniu (DEP), autoritate aflată în subordinea municipalității.

Locuri de parcare în zona centrală din municipiul Iași

În cursul zilei de 11 martie 2021, de la ora 13:00, va avea loc o licitație pentru noi locuri de parcare în Iași. Este vorba despre închirierea a 13 locuri de parcare cu numerele de la 1 la 13. Toate acestea sunt situate în parcarea de reședință din Bulevardul Regele Mihai I al României, nr. 6 (fostul Splai Bahlui Mal Drept). La licitație au dreptul să participe locatarii din blocurile 2, 4 anexă și 6. Data limită de depunere a dosarelor este 9 martie 2021, ora 13:00.

În cursul zilei de 16 martie 2021, de la ora 12:00, va fi organizată o licitație, prin aplicația WhatsApp, pentru noi locuri de parcare în Iași. Este vorba despre o licitație privind închirierea a 9 locuri de parcare cu numerele de la 1 la 9 situate în parcarea de reședință din Aleea Decebal, nr.1A. Drept de participare la licitație au locatarii din blocurile B1, O2, D3. Data limită de depunere a dosarelor este 11 martie 2021, ora 13:00. La finalul lunii februarie 2021, Primăria Iași a organizat o procedură asemănătoare pentru a închiria zeci de locuri de parcare în oraș.

20 de locuri de parcare pe fostul Splai Bahlui din Iași

Astfel, joi, 18 martie, de la ora 10:00, va avea loc o licitație pentru închirierea a 20 de locuri de parcare. Sunt locuri de parcare cu numerele 1, 11, 12, 14, 16 – 19, 23 – 25 și 27 – 35, situate în parcarea de reședință din bulevardul Regele Mihai I al României (fostul Splai Bahlui Mal Drept), nr. 12A. Drept de participare la licitație au locatarii din blocurile B12, E1, E3, G2 și G3. „Procedura se va desfășura prin intermediul aplicației WhatsApp. Documentele solicitate se depun în format electronic, pe adresa de e-mail [email protected]. Data limită de depunere a dosarelor este 16 martie 2021, ora 13:00. Înscrierea se face pentru un loc de parcare / participant”, au menționat reprezentanții municipalității ieșene.

Parcări în mai multe zone din Iași

În afara locurilor de parcare de reședință din municipiul Iași, Primăria vrea să implementeze un proiect alături de comune din zona metropolitană pentru spații la marginea urbei. În această lună, DEP va pregăti și alte proceduri pentru locuri de parcare închiriate în Iași. Sunt vizate spații din cartierele Păcurari, Mircea cel Bătrân sau cartierul Nicolina. Toate aceste licitații vor fi derulate prin aplicațiile de telefonie mobilă.

Adauga un comentariu