Actualitate

Zgârieturi și pete pe oglindă? Cum să scapi de ele

Publicat: 05 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Zgârieturi și pete pe oglindă Cum să scapi de ele
Zgârieturi și pete pe oglindă

Zgârieturi și pete pe oglindă? În astfel de situații nu trebuie să înlocuiești oglinda, ci pur și simplu poți remedia aceste probleme.

Așadar, iată ce trebuie să faci dacă oglinda ta nu mai reda imaginea perfect pentru ca are zgarieturi fine. Într-o astfel de situație, nu este nevoie să schimbi oglinda. Din fericire există câteva metode care îți vor transforma oglinda așa cum era când ai cumpărat-o.

Zgârieturi și pete pe oglindă. Soluții

– Pasta de dinţi poate fi folosită cu succes pentru a scăpa de zgârieturile fine de pe oglindă. De menționat că trebuie să foloseşti pastă şi nu gel, aplicată direct pe zgârietură. Cu degetul se „masează” zona după care se şterge cu o cârpă de bumbac.

– Muştarul cu oţet e o altă soluţie de a scăpa de zgârieturi. Se obţine o pastă din amestecul de oţet şi praf de muştar, cu care se unge zgârietura. Se lasă să acţioneze câteva minute după care se curăţă această mixtură cu grijă. Atenție, ștergeți cu grijă, folosind o cârpă moale de bumbac.

– Oxid de ceriu! Acesta este foarte eficient şi rentabil dacă este folosit pentru mai multe suprafeţe. Costa ceva mai mult decât celelalte soluţii, dar dacă ai multe suprafeţe de polișat este soluţia cea mai bună.

Zgârieturi și pete pe oglindă. Aceste trucuri merg doar la zgârieturi fine. Însă dacă oglinda este una artizanală, cu zgârieturi mai adânci, se recomanda sfatul unui profesionist.

Cum restaurezi o oglindă mai veche, cu pete pe ea

Dacă ai o oglindă veche, cu pete negre, iată cum o poţi face ca nouă. Întoarce oglinda cu partea argintată şi freacă zonele cu probleme cu o bucată de şmirghel (pune-ţi mănuşi de protecţie). Şterge-o cu o cârpă moale. Apoi aplică pe aceste zone, cu o pensulă, vopsea argintată specială pentru oglinzi sau pudră de argint.Produsele se găsesc în magazinele de bricolaj.

Adauga un comentariu