Magazin

Cheloo a ramas pe drumuri dupa divort

Publicat: 13 iul. 2012
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cheloo a ramas pe drumuri dupa divort
1
De cateva luni bune, Cheloo a ajuns la o solutie de compromis cu sotia sa, Daniela, alaturi de care a avut o casnicie zbuciumata. Scriptic, Daniela si Cheloo sunt inca o familie si sunt parintii unui baietel, Stefan, care in toamna va implini patru ani. In realitate insa, copilul este in grija mamei, iar cei doi s-au separat de mai multe luni, dupa ce au ajuns la concluzia ca isi fac mai mult rau locuind impreuna. Un apropiat al trupei Parazitii a relatat, sub protectia anonimatului, cum se desfasurau scandalurile dintre Cheloo si sotia sa, Daniela, despre care se stie ca a fost dependenta de droguri si a fost internata luni in sir la o clinica de dezintoxicare din strainatate, si cum a ajuns artistul aproape pe drumuri ca sa puna capat calvarului din viata sa, scrie Cancan. 
„Au avut discutii interminabile. Ea avea probleme de comunicare, de adaptare, avea caderile ei cu drogurile sau era geloasa pana la extrem. Cand ii prindea telefonul ii lua agenda la rand si suna si barbati si femei deopotriva, crezand ca el salva numerele presupuselor lui iubite cu prenume de baieti. Verifica si vorbea cu persoana in cauza, o intreba cine este. Pana la urma el i-a lasat casa si a plecat unde a vazut cu ochii. In ciuda imaginii sale de om rau si dur, Cheloo este o persoana responsabila si tine mult la ai lui, la copilul sau”, a povestit apropiatul hip-hopperului. 
Ulterior, Cheloo si-a cumparat un teren in apropierea Bucurestiului pe care a inceput sa-si ridice o casa. Constructia i-a inghitit toate rezervele financiare, iar in scurt timp s-a trezit in imposibilitatea de a inainta lucrarile din lipsa de bani. „E greu sa faci hip-hop la noi. Nu e un stil comercial, nu esti invitat la concerte bine platite si nici la serbarile sau zilele oraselor. Ai faima, notorietate, fanii tai, dar bani, ioc! Atunci a aparut oferta celor de la Intact si invitatia de a se alatura echipei „X Factor”. Nu stiu despre ce suma este vorba. Pot sa fie 25.000-30.000 de euro sau si mai mult. Oricum, o sa ii investeasca pe toti in constructie, pentru ca ar face orice sa aiba casa lui. Fanii nu stiu si nici nu l-ar intelege, spun ca e tradator. Noroc cu baietii din trupa, care nu il judeca si il sustin”, a concluzionat sursa, potrivit Cancan. 
La inceputul acestei veri, Cheloo de la Parazitii a mers sa se vada cu Daniela Ion, femeia care, oficial, inca ii mai este sotie. Intalnirea a avut loc in spatele blocului unde domiciliaza in prezent doar Daniela si fiul ei, Stefan, si a durat cateva zeci de minute. Pentru ca trebuiau sa discute lucruri administrative, probabil legate si de copil, Cheloo i-a cerut Danielei sa se intalneasca fata in fata. Lucru care s-a si intamplat, discutiile purtandu-se intr-un loc public si oarecum neutru, nici la ea, nici la el, ci in masina artistului, care a refuzat sa urce in apartament. Sau poate nu a fost invitat. 
Adauga un comentariu