Magazin

Ghid practic – Cum sa faci sex in masina

Publicat: 28 aug. 2010
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ghid practic - Cum sa faci sex in masina
1

Pregateste trusa de facut sex în masina

Din ea nu trebuie sa lipseasca servetelele umede si doua paturi: una pentru a proteja tapiteria si alta pentru a te acoperi în cazul în care sunteti surprinsi.
Poti adauga în trusa cateva cd-uri cu melodiile voastre preferate, pentru a asigura un fundal sonor sexy.
In masina nu ai parte de prea multa mobilitate, asa ca e cazul sa tii pe aproape un prezervativ. Nu vrei sa strici momentul din cauza ca te-ai lovit sau l-ai lovit pe iubitul tau cautand prezervativul.

Parcati într-un loc intim

Puteti porni la vanatoare de astfel de locuri. Parcati si observati cata actiune se petrece în jur pe parcusul catorva minute.
Nu e cazul sa conduceti în afara orasului. Puteti încerca o parcare a unei cladiri în care noaptea nu se desfasoara vreo activitate sau o straduta pustie, tarziu în noapte.
Odata ce ati pus la punct aceste detalii va puteti desfasura în voie. Iata cateva pozitii de sex ce maximizeaza confortul si placerea sexului în masina.

Pozitii de sex pe bancheta din spate

Puteti incerca în preludiu pozitia 69 pe bancheta din spate a masinii. Iubitul tau va sta pe spate cu picioarele apropiate, iar tu deasupra lui cu picioarele departate, sprijinindu-le de spatarul banchetei si cel al scaunului, arata car-sex-positions.com.
Pozitia misionarului este foarte comoda pentru amandoi si îti ofera tie un plus de placere. In timp ce el sta deasupra ta, tu tii genunchii la piept si te sprijini cu talpile de interiorul masinii. Asa vei face o miscare a pelvisului mai pronuntata si favorizezi stimularea clitorisului.
Daca spatiul îti permite poti urca picioarele pe umerii lui creand astfel o penetrare mai profunda.
Puteti încerca si pozitia femeia deasupra, dar e indicat sa te apleci catre iubitul tau, pentru a evita impactul cu tavanul.

Pozitii de sex pe scaunul pasagerului

Aseaza-l pe iubitul tau pe scaunul pasagerului. Tu nu trebuie decat sa stai deasupra lui cu genunchii pe langa picioarele sale. Pentru un plus de placere sprijina-te cu mainile de tavanul masinii în timp ce controlezi ritmul penetrarii.
O pozitie clasica de sex oral este cea în care iubitul tau sta la volan, iar tu pe scaunul pasagerului stimulandu-l oral. In tot acest timp el poate inspecta împrejurimile pentru a se asigura ca nu sunteti prinsi, deci nu trebuie sa cautati un loc pustiu. Desigur, puteti inversa rolurile oricand.

Pozitii de sex pe capota masinii

Daca sunteti ceva mai aventurosi puteti încerca sexul pe masina, mai exact, pe capota. Iata doua pozitii de sex speciale pentru aceasta locatie.
O pozitie este cea în care stai în sezut pe capota, lasand picioarele sa se sprijine de bara frontala a masinii. Iubitul tau sta în picioare în fata ta si te penetreaza tinandu-te de mijloc. Pentru mai multa siguranta lasa-te usor pe spate în timp ce îti tii palmele în lateral pe capota masinii. Tu controlezi ritmul penetrarii, iar el profunzimea tragandu-te de mijloc mai aproape de el.
O alta pozitie sexuala pe capota masinii este cea în care tu stai rezemata cu spatele de capota masinii si ridici picioarele la un unghi de 90 de grade, asezandu-le mai apoi pe umerii iubitului care sta în fata ta. In aceasta pozitie controlezi unghiul de penetrare. Echilibrul este important. Iubitul tau trebuie sa te tina de solduri în timp ce se apleaca usor spre tine punand presiune pe picioarele tale. Astfel nu risti sa aluneci de pe capota masinii.

Indiferent de pozitia de sex încercata, aveti întotdeauna grija ca frana de mana sa fie trasa!

Adauga un comentariu