Cancan ultimă oră

După ce în urmă cu câteva luni a apărut cu fața desfigurată, se pare că Xonia și-a revenit. Ședință foto incendiară

Publicat: 18 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
După ce în urmă cu câteva luni a apărut cu fața desfigurată se pare că Xonia și-a revenit. Ședință foto incendiară
Xonia face parte din echipa Faimoșilor participanți la Survivor 2022 și a plecat în competiție în speranța că o va câștiga

După ce în urmă cu trei luni a șocat pe toată lumea și a avut o apariție de nerecunoscut, Xonia pare că și-a revenit. Recent artista s-a fotografiat în ipostaze sexy şi a publicat fotografiile pe reţelele de socializare, mândră de transformarea sa. Deși mulți au fost de părere că artista ar fi exagerat cu intervențiile chirugicale, în perioada în care avea faţa umflată, Xonia a ținut să lămurească că este vorba despre o problemă de sănătate.

„Este o problemă medicală. Sper în curând să aflu și eu despre ce e vorba. Am făcut și niște analize. Nu m-am trezit cu fața asa umflată peste noapte. E ceva care încet, încet s-a întâmplat și acum sunt și eu la fel de curioasă să aflu despre ce e vorba. Momentan n-am mai multe lucruri de spus‘, a precizat la acel moment Xonia la un post de televiziune.

Acum, Xonia pare să și-a revenit spectaculos și a ținut să le arate tuturor faptul că problemele au dispărut şi a publicat poze cu ea în ipostaze incredibil de sexy.

Xonia a primit inelul de logodnă

Cântăreața a primit inelul de logodnă, însă nu în realitate, ci doar în clipul pe care l-a filmat, având în spate o poveste emoționantă. Așadar, artista nu se pregătește încă de măritiș.

„Discrete>> este un single pe care mi-am dorit foarte tare sa il cant imediat ce l-am auzit, este modul meu de a sustine acele persoane care au cazut in capacana partenerilor de viata, mai exact a celor care au crezut ca traiesc o frumoasa poveste de dragoste, dar care la un moment dat au aflat ca sunt mintiti si s-au aflat in postura de amanat sau amanta, fara voia lor.

Personal, nu am trait asa ceva si nu mi-as dori sa trec vreodata printr-o experienta de acest gen, insa, in ultima vreme, aud tot mai des astfel de povesti, vad oameni raniti sufleteste, vad tineri care sufera. Prin piesa《Discrete》imi doresc sa fiu vocea care trage un semnal de alarma si, totodata, mi-ar placea ca oamenii sa se schimbe, sa nu mai faca din aceste situatii o normalitate, sa fie asumati, responsabili si sa vorbeasca deschis despre ceea ce simt, traiesc sau vor sa schimbe in viata lor”, a declarat Xonia.

Adauga un comentariu