Local

A doua ediție de internship din cadrul Consiliului Județean Iași. Costel Alexe: „Acest program este o oportunitate de dezvoltare atât pentru tineri, cât și pentru instituție”

Publicat: 01 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A doua ediție de internship din cadrul Consiliului Județean Iași. Costel Alexe Acest program este o oportunitate de dezvoltare atât pentru tineri cât și pentru instituție
Costel Alexe îndeamnă tinerii să se îndrepte către domeniul administrativ

Luni, 1 august 2022, încep înscrierile pentru a doua ediție de internship din cadrul Consiliului Județean Iași. Tinerii studenți și absolvenți de facultăți din domeniul studiilor politice, sociale, economice și nu numai, sunt așteptați până la 10 august să depună dosarele de înscriere

Orice tânăr student sau absolvent care și-ar dori să înceapă o carieră în administrația publică are șansa de a face acest lucru direct „în locul fierbinte”.

Prima ediție a acestui demers a fost considerată un succes, motiv pentru care se dorește ca acest internship să devină o tradiție.

cj in sedinta la scobinti
Președintele Consiliului Județean consideră că acest internship aduce beneficii și instituției, nu doar tinerilor

Încep înscrierile pentru a doua ediție de internship din cadrul Consiliului Județean

membrii ai cj iasi
Internshipul în cadrul Consiliului Județean Iași poate fi începutul unei cariere de succes în administrație

De pe 1 august 2022, și până pe 10 august 2022, tinerii care doresc să experimenteze și să lucreze în cadrul Consiliului Județean (CJ) Iași pot depune dosarele de candidatură. În urma selecției pe bază de dosar, cei care trec mai departe vor avea parte de o probă de tip „interviu” înainte să fie parte din acest program.

Președintele CJ Iași, Costel Alexe, susține acest tip de demers, declarând deschis că acest tip de program aduce beneficii instituției, nu doar tinerilor.

„Acest program de internship este o oportunitate de dezvoltare atât pentru tineri, cât și pentru instituție. Mă bucur că prima ediție a fost de succes. Am avut peste 100 de aplicanți, iar cei nouă interni care au fost selectați în final s-au integrat foarte bine în echipă pe parcursul celor două luni jumătate, cât timp au lucrat alături de noi. Acesta a fost un motiv în plus să continuăm programul și să oferim șansa mai multor tineri de a descoperi cum se lucrează în administrație”, a declarat președintele CJ Iași, Costel Alexe.

 membrii cj iasi in sedinta
Se dorește ca pe viitor mai mulți tineri să facă parte din echipa Consiliului Județean Iași

Costel Alexe încurajează tinerii să se îndrepte către administrația publică

seidul consiliului judetean iasi
Tinerii vor face parte din echipa Consiliului Județean Iași

Președintele CJ Iași îndeamnă tinerii să încerce domeniul administrației publice. Costel Alexe este un militant al tinerilor în acest domeniu, considerând că aceștia pot aduce un aport important la o mai bună activitate a instituțiilor de stat. Acesta consideră că un astfel de internship poate fi primul pas către o carieră de succes în domeniu.

„Avem nevoie de mai mulți tineri în administrație. Îi încurajez să aplice pentru o poziție de intern și să își folosească energia și cunoștințele în slujba comunității. Să lucrezi în administrația publică este o responsabilitate imensă, dar am încredere că noua generație înțelege că are un rol determinant pentru viitorul țării. Cele mai importante schimbări pentru societate le vom face cu și prin tineri. Cu siguranță, un internship la Consiliul Județean Iași este și o importantă oportunitate de carieră și de creștere profesională pentru un tânăr care vrea să își dezvolte competențele”, a adăugat președintele Costel Alexe.

Luni, 1 august 2022, încep înscrierile pentru a doua ediție de internship în cadrul CJ Iași. Tinerii interesați au 10 zile la dispoziție să depună dosarele de candidatură, pentru a fi parte din echipa administrativă a Iașului.

Adauga un comentariu