Local

A lovit o fetiță cu mașina, apoi a fugit de la locul accidentului rutier! Culmea, șoferul din Iași nu are nici permis! Minora a ajuns în stare gravă la spital! (Exclusiv)

Publicat: 17 feb. 2021
Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean
Dispecerul de la Ambulanța Cluj care i-a tratat cu dispreț pe doi părinți și-a dat demisia din motive personale

Un individ va fi nevoit să dea explicații în instanță, după un accident rutier cu victimă. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Cătălin Paul Nanu, pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, uz de fals și conducerea unui vehicul fără permis. Anchetatorii spun că ieșeanul a dat cu mașina peste o fetiță, după care a fugit de la locul impactului

Un ieșean este acuzat că a lovit o fetiță cu mașina, apoi a fugit de la locul accidentului rutier! Culmea, șoferul din Iași nu are nici permis! Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Cătălin Paul Nanu, pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, uz de fals și conducerea unui vehicul fără permis.
Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Ieșeanul Cătălin Paul Nanu, acuzat că a dat cu mașina peste o fetiță

Cătălin Paul Nanu a intrat în vizorul anchetatorilor la finele anului trecut.

„Pe data de 26 decembrie 2020, inculpatul a condus un autoturism marca Volkswagen pe strada Principală, din satul Balciu, comuna Miroslava, din direcția Cornești spre Miroslava. În dreptul unui imobil, inculpatul a pierdut controlul asupra direcției de mers, moment în care a surprins și a accidentat-o pe persoana vătămată M.M.F., care se deplasa pe acostamentul din partea stângă a sensului de mers Miroslava spre Cornești. În urma impactului, victima a suferit leziuni ce au necesitat 65 – 70 de zile de îngrijri medicale. Inculpatul nu avea permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule. De asemenea, acesta a părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor”, a declarat ieri Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Acuzat că a șofat de mai multe ori fără permis

Anchetatorii ieșeni au adăugat că Paul Cătălin Nanu a șofat de mai multe ori fără carnet.

„Pe data de 26 decembrie 2020, inculpatul a condus un autoturism marca Volkswagen din localitatea Vorovești, pe VO 28D, pe DE 583, până în localitatea Valea Lupului, fără a avea permis pentru vreo categorie de vehicule. De asemenea, pe data de 5 ianuarie 2021, la ora 11:30, a condus autoutilitara marca Volkswagen pe Drumul Județean nr. 248 A, dinspre localitatea Miroslava, către șoseaua Nicolina, din municipiu Iași, fără a avea permis. Fiind oprit în trafic, la solicitarea polițiștilor, inculpatul a prezentat un înscris cu aspect de permis de conducere, pretins a fi eliberat de autoritățile elene pe data de 7 octombrie 2015, știind că, de fapt este fals”, a adăugat Dragoș Bordianu.

Culmea: angajat ca șofer, deși nu are carnet valid!

Oamenii legii au mai afirmat că, timp de mai bine de o lună, Cătălin Paul Nanu a lucrat ca șofer la o firmă. Asta, în ciuda faptului că nu are carnet valid!

„În perioada 26 noiembrie 2020 – 31 decembrie 2020, în baza unei rezoluții infracționale unice, în mod repetat – 54 de acte materiale –, inculpatul (angajat fiind în acea perioadă în calitate de șofer la o societate comercială) a condus pe drumurile publice din județul Iași autoutilitara Volkswagen, fără a avea permis pentru vreo categorie de vehicule. La audieri, inculpatul s-a prevalat de dreptul de a nu da vreo declarație. În cursul urmăririi penale, față de inculpat s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore începând cu data de 18 ianuarie 2021, până pe 19 ianuarie 2021.

Pe 19 ianuarie 2021, Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași a formulat o propunere de luare a măsurii arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile a inculpatului. Judecătoria Iași a admis propunerea și s-a dispus luarea măsurii arestării preventive față de inculpat pe perioadă de 30 de zile. Astfel, inculpatul fiind trimis în judecată în stare de arest preventiv”, a încheiat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Comentarii
Adauga un comentariu