Titlurile zilei

A plâns și cerul la înmormântarea lui „Lenu”, tânărul măcelărit de fostul iubit al Anei Maria. Cărțile au fost aruncate pe masă: „Se iubeau, ăsta este adevărul, el a aflat și l-a omorât”- FOTO

Publicat: 04 mart. 2024
_____ Vizualizări 5 Comentarii
A plâns și cerul la înmormântarea lui Lenu tânărul măcelărit de fostul iubit al Anei Maria. Cărțile au fost aruncate pe masă Se iubeau ăsta este adevărul el a aflat și l-a omorât- FOTO
Marian, tânărul măcelărit de fostul iubit al Anei Maria a fost ieri condus pe ultimul drum de prieteni și rude

Marian, tânărul măcelărit de fostul iubit al Anei Maria, a fost condus de zeci de prieteni și familia sa pe ultimul drum. Nimeni nu a înțeles de ce această poveste a trebui să se termine atât de tragic

Ieri, Marian sau „Lenu”, cum îi spuneau apropiații, a fost condus pe ultimul drum. Tânărul a murit la scurt timp după ce fostul iubit al Anei Maria l-a atacat cu un cuțit. Ieri, la ora 13, a fost dus către groapă. Toți cei care au participat la funerarii au vorbit despre ceea s-a întâmplat. Deși Ana Maria a spus că Marian nu era decât un prieten din copilărie, apropiații lui au susținut contrariul.

„Ei se iubeau. Ăsta este adevărul. El a aflat și s-a dus să-l omoare. Să nu o aibă niciunul, asta a vrut el. Nici el, nici Marian. Noi știm că ei se iubeau”, a spus un apropiat de-al lui tânărului.

Tânăra a negat că ar fi avut o relație cu „Lenu”

Tânăra a negat că ar fi avut o relație cu Marian. Ana Maria și „prietenul din copilărie” erau în camere separate când Valentin a intrat peste ei.

„Eu cu fostul concubin ne certam des, sărea la bătaie, cu cel care era în casă am ținut legătura din când în când. Ne cunoaștem de mici copii. Mama era la muncă, am rămas singură acasă și am decis să vină la mine. Nu eram iubiți, prieteni apropiați. Când s-a întâmplat totul, noi stăteam liniștiți în casă. Eu eram într-o cameră cu copilul, el – în camera lui. A intrat, pur și simplu, peste noi în casă, s-a dus la el, am auzit ca a țipat de două ori, apoi am auzit zgomot pe hol, am ținut de mânerul la ușă ca să nu poată intra fostul concubin. După, fostul concubin s-a dus în grădină și s-a spânzurat”, a completat femeia.

Filmul tragediei

Procurorii ieșeni au făcut verificări, însă nu au pe cine trage la răspundere.

„La data de 28.02.2024, ora 03.40, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 28.02.2024, în jurul orei 02.25, numitul V V (37 ani) a pătruns fără drept în imobilul din sat Heleşteni, com. Heleşteni, jud. Iaşi, aparţinând familiei D, în care locuia fosta sa concubină, unde a găsit-o pe victima B V M (27 ani), căreia i-a aplicat multiple lovituri cu un obiect tăietor-înţepător în zona toracelui anterior şi posterior, a membrelor superioare şi inferioare. Victima B V M a reuşit să fugă din imobil în drumul public, iar după ce a parcurs o distanţă de aproximativ 100 de metri, s-a prăbuşit lângă un gard, loc în care a decedat. Cu ocazia cercetării la faţa locului, în grădina din spatele casei familiei D, numitul V V a fost găsit spânzurat de crengile unui copac. În cauză s-a dispus efectuarea necropsiei asupra cadavrelor numiţilor B V M şi V V”, a precizat prim-procurorul Elena Mădălina Pricop.

Cert este că „Lenu”, tânărul care a fost măcelărit de fostul iubit al Anei Maria, a fost condus pe ultimul drum ieri.

Comentarii
Adauga un comentariu