Cancan

A pozat Teodora Mareș nud? Adevărul despre relația actriței cu Adrian Păduraru

Publicat: 03 aug. 2022
_____ Vizualizări 3 Comentarii
A pozat Teodora Mareș nud Adevărul despre relația actriței cu Adrian Păduraru
Datorită frumuseții sale, multă lume s-a întrebat dacă Teodora Mareș a pozat nud

Mulți internauți s-au întrebat dacă Teodora Mareș a pozat nud. Aceasta era foarte frumoasă în tinerețe și chiar dacă a înaintat în vârstă și-a păstrat eleganța și zâmbetul fermecător. Mai mult de atât, actrița era privită ca un sex-simbol la vremea respectivă.

Teodora Mareș și Andrian Păduraru au făcut furori cu rolurile pe care le-au interpretat în „Declarație de dragoste”. Cu toate că pe micile ecrane erau îndrăgostiți, când lumina reflectoarelor se închidea, relația lor era cu totul alta.

A pozat Teodora Mareș nud?

Teodora Mareș este renumită pentru rolurile pe care le-a avut în „Declarație de dragoste”, „Moromeții”, „În fiecare zi mi-e dor de tine” și „O vară cu Mara”. Actrița în vârstă de 59 ani este din Buzău. Cu toate că la început dorea o carieră în medicină, aceasta a urmat cursurile Facultății de actorie. În timpul liceului s-a înscris la cursurile de actorie, iar conjunctura a făcut ca în 1983 să se înscrie la IATC București. Primul rol pe care l-a avut a fost în „Declarație de dragoste”, interpretând personajul „Ioana”. Printre pelicule în care a mai jucat se numără și „Extemporal la dirigenție”, „Harababura”, „Coboram la prima”, „Miracolul”. Aceasta a cucerit inima publicului și prin frumusețea sa. Actrița arăta impecabil, ca un fotomodel și chiar dacă anii au trecut nu și-a pierdut farmecul. 

 Cu toate că și-a schimbat look-ul și a renunțat la părul lung, Teodora Mareș este la fel de frumoasă și elegantă. Mai mult de atât, actrița și-a păstrat și zâmbetul. Multă lume s-a întrebat dacă Teodora Mareș a pozat nud. Scenele sexy din filmul în care a debutat au pus pe jar imaginația bărbaților, însă actrița nu a fost surprinsă goală. În ceea ce privește viața personală, aceasta este destul de discretă. Singurul regret al său este faptul că nu are copii. Vedeta a avut căsătorită cu Felix Totolici, dar mariajul lor nu a rezistat și au decis să meargă pe drumuri separate. 

Care a fost relația dintre actriță și Adrian Păduraru?

Filmul „Declarație de dragoste” le-a adus celor doi actori celebritatea. Cei doi erau priviți ca un sex-simbol la vremea respectivă, fiind îndrăgiți de public. Cu toate că personajele pe care le interpretau se înțelegeau de minune, când lumina reflectoarelor se închidea, nu se suportau. 

„Pur și simplu nu ne suportam. Nu știu cum publicul ne-a văzut împreună și a crezut că suntem bine, dar adevărul a fost cu totul altul. Astăzi suntem doi colegi care împart amintirea unui mare succes. Acum suntem foarte în regulă, dar atunci nu eram”, a declarat Teodora Mareș. 

Mai mult de atât, actrița a precizat că a refuzat să mai joace alături de Adrian Păduraru timp de 32 ani. Aceasta nu a vrut să mai fie asociată cu el, ca și cuplu. Cei doi nu au avut nici măcar o relație de prietenie, dincolo de platourile de filmare.

Datorită frumuseții sale, multă lume s-a întrebat dacă Teodora Mareș a pozat nud. Vedeta a fost surprinsă doar în costum de baie pe platourile de filmare, făcând ravagii la vremea respectivă. O altă actriță ce a pus pe jar imaginația bărbaților este Rodica Popescu Bitănescu. Aceasta a fost prinsă din greșeală dezbrăcată într-o scenă.

Comentarii
Adauga un comentariu