BZI LIVE

LIVE VIDEO – A terminat Facultatea de Drept şi a plecat în străinătate! După 6 ani, a decis să revină la Iaşi să-şi deschidă un salon de înfrumuseţare prin Start Up Nation! Despre impedimentele întâlnite de Lidia Ilaș în urmarea visului ei, doar la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 01 oct. 2020

Vineri, 2 octombrie, de la ora 11:00 la BZI LIVE în maratonul de promovare a tinerilor artişti ieşeni va venia Lidia Ilaș, fondatoarea salonului Gossips and Beaty din Iaşi. Invitata Biancăi Ciubotariu are o poveste extrem de interesantă. A studiat Dreptul în România, după care a plecat în străinătate şi a stat 6 ani. După această perioadă a decis să revină în Iaşi, unde şi-a indeplit visul de a avea propriul salon.

A aplicat pentru un proiect de Starta Up nation şi s-a confruntat cu o mutitudine de impedimente, dar nu a renunţat. Nu a renunţat şi asta pentru că a crezut cu tărie ca visul ei poate şi merita să devină realitate. O poveste de viaţă frumoasă şi inspirațională, doar la BZI LIVE.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

 

Adauga un comentariu