International

Abuzuri de nedescris. Un tată și-a ținut fiul în dulap, luni de zile, obligându-l să bea sos iute până vomită

Publicat: 24 oct. 2020
Kevin Grant in arestul politiei
Un băiat a fost supus la orori greu de imaginat de tatăl vitreg

Un băiat a fost supus la orori greu de imaginat de tatăl vitreg. Abuzuri greu de imaginat, la care a fost supus un copil, au intrat sub atenția oamenilor legii. Un bărbat și-a obligat fiul vitreg să bea sos iute până când a vomitat. De parcă n–ar fi fost de ajuns, bărbatul l-a încuiat într-un dulap toată noaptea, iar acest caz s-a repetat mai bine de patru luni.

Se pare că aceste fapte nu sunt singurele la care a fost supus copilul. Acesta a suferit abuzuri greu de descries. Kevin Grant, din Connecticut, SUA, l-a obligat pe fiul lui vitreg să îngenuncheze pe ţinte, să țină o rachetă de sticlă în gură până când a explodat și să facă flotări până nu a mai putut să-și miște brațele.

Mama băiatului, complice la abuzurile de nedescris

Kaitlin Elizabeth Baptiste are 29 de ani și este mama copilului. Femeia este acuzată de complicitate, după ce autoritățile străine au descoperit faptul că aceasta știa că soțul ei îi abuzează fiul, dar nu a făcut nimic pentru a-l opri. Autoritățile americane au făcut public faptul că băiatul a fost obligat de către bărbat să doarmă într-un dulap, încuiat, din baie, timp de patru luni. Copilul abuzat era lăsat afară doar când voia să folosească toaleta.Polițiștii străini s-au deplasat la locuința cuplului din New Haven, Connecticut, SUA, în urma unui raport de abuz, potrivit Mirror.

Într-unul din momentele în care micuțul a fost supus la abuzuri, acestuia i s-a făcut foarte rău din cauza sosului iute pe care tatăl vitreg îl obliga să îl bea. Acest lucru nu a fost de ajuns pentru agresor, iar copilul a fost forțat să îşi înghită propria vărsătură. Kevin Grant, cel care l-a supus la abuzuri greu de imaginat pe copil, a fost acuzat abuz şi rănire voită a copilului, atac de gradul doi, cruzime intenționată, conduită inacceptabilă, fiind de altfel considerat un pericol pentru viaţa băiatului. Mama băiatului a fost acuzată de neglijenţă şi complicitate la abuz. Potrivit presei străine, cei care l-au agresat pe micuț au fost eliberați, însă au plătit o taxă de cauţiune de 25.000 $ și respectiv 10.000 $ .

Adauga un comentariu