Stiri si curiozitati

Acatistul Maicii Domnului pentru vindecare de boli. Citește-l zilnic pentru îndepărtarea relelor și alinarea suferințelor

Publicat: 13 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Acatistul Maicii Domnului pentru vindecare de boli. Citește-l zilnic pentru îndepărtarea relelor și alinarea suferințelor
Acatistul Maicii Domnului pentru vindecare de boli se citește cât mai des cu putință la vreme de întristare și grea încercare trupească sau sufletească.

La vreme de grea încercare trupească sau sufletească este bine să citim Acatistul Maicii Domnului pentru vindecare de boli. Acesta este făcător de minuni și de grabnic ajutor pentru cel copleșit de suferințe și probleme. Pentru a avea parte de ajutor divin și de ocrotirea tuturor forțelor cerești putem rosti cât mai des cu putință rugăciune pentru sănătate, dar și Acatistul Maicii Domnului pentru vindecare de boli. Citește-l zilnic pentru îndepărtarea relelor și alinarea suferințelor.

Acatistul Maicii Domnului pentru vindecare de boli

Acatistul Maicii Domnului pentru vindecare de boli este făcător de minuni pentru cel cuprins de suferințe. Acesta se citește cu mintea eliberată de gânduri negre, cu multă credință și smerenie. Pentru îndepărtarea relelor lumești din viața noastră și pentru liniște sufletească putem citi în fiecare zi Acatistul Maicii Domnului pentru tămăduirea bolilor trupești și sufletești.

,,Binecuvântată ai fost Preasfântă Fecioară şi Maica Domnului nostru Iisus Christos să faci vindecări celor ce se roagă către tine, de aceea noi strigăm cu multă nădejde: Vindecă-ne pe noi Preacurată, de toate bolile sufleteşti şi trupeşti!

După sfânta ta adormire, te-ai înălţat la Ceruri şi după minunata primire cerească care ţi s-a făcut, ai primit minunate daruri: un loc de cinste în Sfânta Împărăţie a Cerurilor, un Sobor minunat al tău, Biserica, unde se proslăveşte neîncetat numele tău, precum şi darul de a vindeca pe cei ce cu dragoste se roagă către tine spunând: Vindecă-ne pe noi Preacurată Fecioară şi Maica Domnului nostru Iisus Hristos!

Tuturor celor care au avut evlavie către tine, ori   s-au rugat fierbinte spre a fi vindecaţi de către tine, le-ai oferit ajutorul tău Preasfântă Fecioară, iar cei vindecaţi au cântat: Aleluia! O, de trei ori Preafericită şi Maică a Domnului nostru Iisus Hristos, vindecă-ne pe noi şi pe toţi aceştia…(numele bolnavilor), de toate bolile lor ştiute şi neştiute, că noi cu dragoste şi cu smerenie cântăm: Aleluia!”

Pe lângă acest acatist vindecător, putem rosti în fiecare zi și rugăciunea celor 7 arhangheli pentru a avea parte de protecția și binecuvântarea tuturor forțelor cerești. De asemenea, de grabnic ajutor la vreme de boală, întristare și deznădejde sunt acatistele pentru sănătate.

Ce rugăciune să rostești pentru alinarea suferințelor

Atunci când suntem copleșiți de probleme, necazuri și gânduri negre este bine să rostim câteva rugăciuni tămăduitoare și cu efect imediat. Acestea îl ajută pe credincios să se vindece de bolile trupești și sufletești, să își găsească liniștea interioară, echilibrul și să își păstreze credința statornică. Una dintre cele mai puternice rugăciuni la vreme de boală este rugăciunea de vindecare către Maica Domnului.

,,Preasfântă, Preacurată, Prealuminată şi Preabinecuvîntată Maică a Domnului nostru Iisus Hristos, ascultă rugăciunea noastră şi vindecă-ne pe noi şi pe toţi aceştia…(numele) de toate bolile lor cele ştiute şi neştiute de ei. Încă ne rugăm şi pentru rudele lor, fii, fiice, nepoţi, nepoate, strănepoţi, strănepoate, fraţi, surori, cumnaţi, cumnate, părinţii, bunici, străbunici şi pentru toate persoanele bolnave, care nu mai au nici o speranţă de însănătoşire. Rugăm toate Sfintele Puteri Cereşti din Sfântul tău Sobor, să se roage pentru vindecarea acestor persoane care sunt aici de faţă sau pentru care se roagă toţi aceşti rugători ai Domnului Dumnezeu. Amin!”

Acatistul Maicii Domnului pentru vindecare de boli se citește cât mai des cu putință la vreme de întristare și grea încercare trupească sau sufletească. Acest acatist are o putere tămăduitoare deosebită și este făcător de minuni pentru cel care se roagă cu multă credință și smerenie.

Adauga un comentariu