Actualitate

Accident grav în Delta Dunării. Un elicopter SMURD a intervenit pentru salvarea unui bărbat aflat în stare critică

Publicat: 27 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident grav în Delta Dunării. Un elicopter SMURD a intervenit pentru salvarea unui bărbat aflat în stare critică
Accident grav în Delta Dunării

Un bărbat a fost rănit grav în urma unui accident rutier, care a avut loc sâmbătă în Delta Dunării. Elicopterul SMURD de la Constanța a fost solicitat să intervină de urgență.

„În urmă cu puțin timp, elicopterul SMURD Constanța a intervenit în Delta Dunării, într-o zonă izolată din apropierea Plajei Perișor, pentru salvarea vieții unui bărbat aflat în stare gravă, care a suferit un politraumatism și un pneumotorax în urma producerii unui accident rutier”, a transmis Inspectoratul General de Aviație al MAI.

A fost vorba de o intervenție contra cronomentru în zonă. 

„Având în vedere necesitatea intervenției rapide cauzată de afecțiunile bărbatului și, întrucât accesul resurselor terestre de salvare în Plaja Perișor se poate face doar pe cale navigabilă, a fost direcționat echipajul elicopterului SMURD de la Constanța, care a intervenit prompt pentru salvarea vieții bărbatului, prin acordarea asistenței medicale de urgență și transportarea acestuia, în 30 de minute, către medicii de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța”, a mai precizat sursa citată.

Bărbatul a fost dus la Spitalul din Constanța, unde a fost supus unei operații.

Adauga un comentariu