Local

Accident rutier în Tătăraşi. A fost implicată o ambulanţă SMURD şi o maşină Toyota FOTO, VIDEO (EXCLUSIV)

Publicat: 21 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier în Tătăraşi. A fost implicată o ambulanţă SMURD şi o maşină Toyota FOTO VIDEO EXCLUSIV
Accident rutier în Tătăraşi. A fost implicată o ambulanţă SMURD (1)

Un accident rutier a avut loc în Iaşi, în cartierul Tătăraşi. Conform informaţiilor de ultimă oră, vorbim despre un accident rutier în care au fost implicate doua autoturisme. Un autoturism marca Toyota şi un autovehicul SMURD.

Accident rutier în Tătăraşi. A fost implicată o ambulanţă SMURD şi o maşină Toyota

Accidentul în care a fost implicată o ambulanţă SMURD şi un autoturism Toyota s-a produs în cartierul Tătăraşi Iaşi. În urma impactului, din fericire, nu a rezultat rănirea niciunei persoane. Şoferiţa de pe Toyota susţine că este medic. Conform martorilor din zonă, ambulanta SMURD venea dinspre Spitalul de Neurochirurgie şi se deplasa în direcţia Metalurgie, autoturismul Toyota a încercat să facă stânga în intersecţie, moment în care a fost acroşata de ambulanţă SMURD care ar fi circulat regulamentar. La faţa locului au intervenit şi poliţiştii rutieri pentru a stabili cauzele producerii accidentului

” În cursul acestei zile, pe raza municipiului Iaşi, în cartierul Tătărași, a avut loc un accident rutier. În accidentul rutier au fost implicate doua autoturisme printre care şi un echipaj SMURD. Accidentul nu s-a soldat cu răniţi. Poliţiştii rutieri vor stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. Cercetările continuă” au spus oficialii

Două accidente rutiere la Iași, în decurs a mai puţin de o oră

În mai puţin de o oră, două accidente rutiere au avut loc în judeţul Iaşi, duminică 19 iulie 2020. În primul accident rutier vorbim despre o ciocnire frontală dintre două autorisme, iar în al doilea vorbit despre o căruţă care a intrat frontal într-un salp.

Două autorurisme s-au ciocnit frontal

Accidentul rutier s-a produs la Ţibana, doua autoturisme s-au lovit frontal. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a unei persoane. La faţa locului au fost poliţiştii rutieri, dar şi un echipaj medical. Momentan nu se cunosc cauzele care au dus la producerea accidetului rutier.

” Un accident rutier a avut loc în localitatea Gârbești, comună Țibana din Iași. Două autoturisme s-au lovit frontal. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a unei persoane. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri şi un echipaj de prim ajutor. Cercetările continuă pentru a se stabili starea de fapt.” au explica autorităţile ieşene.

O căruţă a intrat într-un stâlp la Voinești

În altă ordine de idei, în localitatea Voinești s-a mai produs un eveniment rutier. Un căruţaş a intrat cu căruţa într-un stâlp. Nu se cunoaşte cu exactitate cauzele producerii evenimentului rutier, dar se pare că nicio persoană nu a fost rănită grav.

Adauga un comentariu