Local

Accident rutier înfiorător într-o localitate ieșeană. Șoferul autoturismului a scăpat ca prin minune după ce a intrat în coliziune cu un TIR (Exclusiv) – Video, Galerie Foto

Publicat: 24 iul. 2020

În urmă cu câteva minute, în localitatea ieșeană Uricani a avut loc un accident rutier. În coliziune au fost implicate un TIR și un autoturism. Șoferul din mașină a scăpat ca prin minune cu viața, fiind ușor rănit. Vehiculul a fost distrus. Bărbatul a afirmat că ar fi adormit la volan.

Conform informațiilor pe care reporterii Cotidianului BZI le dețin, se pare că TIR-ul se afla parcat pe marginea carosabilului, fiindu-i imposibilă deplasarea din cauza unei defecțiuni. Bărbatul care se afla la volanul autoturismului a adormit și s-a izbit în partea din spate a autovehicului de tonaj mare.

Revenim cu detalii

Şosele din România ‘scaldate’ în sângele oamenilor ucişi în accidente rutiere

O statistică îngrijorătoare arată faptul că România este pe ultimul loc la siguranţa pe şoselele din ţară. România ocupa ultimul loc în Europa anului 2019 înregistrând nu mai puţin de 96 de decese la un milion de locuitori. Media Uniunii Europene este de cca. 51 de decese la un milion de locuitori.

La fel ca în ultimii ani, România este țara din Uniunea Europeană cu cel mai mare număr de decese la un milion de locuitori: 96.

În plus, țara noastră nu a înregistrat niciun fel de progres comparativ cu 2018, când s-au înregistrat tot 96 de decese la un milion de locuitori. Singura consolare este scăderea de 22% înregistrată comparativ cu anul 2010, când erau 117 decese din accidente rutiere la milionul de locuitori. Pe de altă parte, în Uniunea Europeană au avut loc anul trecut 51 de decese din accidente rutiere la un milion de locuitori, în scădere ușoară comparativ cu 2018 (52 de decese).

Bizoni în trafic. Poliţiştii locali au sancţionat contravențional un autoturism parcat pe trotuar

În cursul zilei de 22 iulie 2020 polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranţa Circulaţiei au întocmit un proces-verbal de constatare a contravenţiei conducătorului autoturismului care a staţionat pe trotuar, conform O..U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, au precizat autorităţile.

Se pare că tot mai des ieșenii parchează neregulamentar fără a mai depune eforturi în găsirea unui loc de parcare. Bizonii ieșeni din trafic sunt pretutindeni.

Cui îi aparţine maşina

Autoturismul parcat neregulamentar pe trotuar este deţinută de Dan Zaharia, proprietarul firmei Extind.ro. Firma Extind.ro se ocupa de închirieri imobiliare de la Fab Lab. Conducătorul autovehiculului a parcat neregulamentar la o distanţă infimă de parcarea subterană de la Palas, doar să nu mai plătească contravaloarea unui bon de parcare.

Accident rutier pe Bulevardul Independenţei. Un biciclist a fost acroşat de un autotuturism

Miercuri, 22 iulie 2020, s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii Cotidianului BZI, un autoturism a acroşat un biciclist pe Bulevardul Independenţei.

Un biciclist a fost acroşat de un autoturism

Evenimentul rutier a avut loc la intersecţia Bulevardului Independenţei cu strada Sarărie. După cum se poate observa pe camerele de supraveghere autoturismul nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a lovit în plin o persoană ce se afla pe bicicletă.

La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj medical care i-a acordat îngrijiri medicale ranitului şi un echipaj de poliţie care a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauza producerii accidentului rutier.

Comentarii
  • Băi, nu știu dacă voi ați sesizat, dar la loganul ăla nu s-a deschis nici un airbag. Nici măcar ăla din dreapta unde a fost impactul.

Adauga un comentariu