Local

Accident rutier la Iaşi. Un autoturism a intrat în coliziune cu un tramvai (EXCLUSIV) – FOTO

Publicat: 23 sept. 2020
Accident rutier în Țesătura
Accident rutier în Țesătura

În urmă cu puţin timp, s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI.RO, un autoturism marca Renault Clio a intrat în coliziune cu un tramvai CTP Iaşi.

Evenimentul rutier s-a produs pe fondul neasigurării la schimbarea direcţiei de mers. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj medical şi poliţiştii rutieri.

Accident îngrozitor la Iași! Un tânăr a murit strivit de un tractor, după ce autoritățile au semnalizat un pod scos din uz cu un ambalaj de la pufuleți!

Accident îngrozitor la Iași. Un tânăr a murit strivit de un tractor, după ce utilajul a alunecat de pe un drum improvizat. Pentru tănăr nu s-a mai putut face nimic, iar localnicii sunt revoltați de modul în care s-au efectuat lucrările la podul respectiv. Toți au arătat cu degetul către primarul care a început lucrările, chiar înainte de campania electorală

Accident îngrozitor la Iași. Un tânăr a murit zdrobit de un tractor, după ce a alunecat de pe un pod aflat pe un drum public. Duminică seara, în comuna ieșeană Șcheia, avea să se producă tragedia. Ciprian Savin avea 36 de ani și era cunoscut de localnici drept un om extrem de muncitor. Duminică voia să ajungă acasă și conducea un tractor pe drumurile din satul Poiana Șcheii. Chiar înainte să ajungă acasă, tractorul pe care îl conducea, a alunecat de pe un pod aflat pe drumul public improvizat și s-a răsturnat. Tânărul a murit strivit, chiar în momentul impactului. Nu s-ar fi ajuns la o asemnea tragedie, dacă un pod vechi de ani de zile nu ar fi fost trecut pe lista de reparații pe repede înainte, chiar în timpul alegerilor.

Un pod scos din uz, semnalizat cu o pungă de pufuleți

Podul respectiv a fost blocat cu câteva crengi uscate, la un capăt și la altul, iar lângă pod a fost pus un tub de beton acoperit cu pietriș. Pe acolo se circula de ceva timp. De semnalizat, nici nu poate fi vorba. Nicio bandă, niciun indicator! O pungă goală de pufuleți, atârnată de o creangă, anunța că vechiul pod este scos din uz. Moartea tânărului a stârnit o adevărată revoltă printre localnici.

„Nu se poate așa ceva. Este bătaie de joc. A murit un om, pentru ce? Primarul nici nu a venit, aici, să vadă despre ce este vorba. Chiar înainte de alegeri, a pus tubul și l-a acoperit cu piatră. A murit omul”, a spus mătușa tânărului decedat.

Primarul comunei Șcheia nu a putut fi contactat pentru a comenta situația

Localnicii spun că oricând s-ar fi putut petrece o tragedie.

„Cum să nu pui un semn ceva, nu e lumină, nu e nimic. A închis podul și gata. Tractorul a alunecat. A rămas un copil fără tată, din cauza primarului și a lucrurilor făcute prost”, a precizat un alt localnic.

Primarul comunei Șcheia, Dănuț Ababei, a fost contactat de reporterii BZI pentru a comenta situația, însă acesta nu a răspuns la telefon. Nici duminică seara, când s-a produs tragedia, nu a mers la fața locului să vadă ce s-a întâmplat sau să caute vreo soluție.

„Ce îi interesează pe ei? Să moară oamenii, fac orice pentru un vot. De asta s-a apucat de podul ăsta, ca să câștige alegerile. Trebuia făcut podul nou, nu zic, dar era atât de greu să pui un semn ceva?”, a mai precizat un localnic.

Polițiștii din Iași au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă

Polițiștii din Iași au deschis un dosar penal în acest caz.

Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza comunei Șcheia, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că un tânăr, în vârstă de 36 de ani, în timp ce conducea un tractor neînmatriculat, s-a răsturnat pe un drum improvizat. În urma accidentului, tănărul a decedat. În cauză, s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Polișie Județean (IPJ) Iași.

Duminică seară, trupul neînsuflețit al tânărului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași, pentru necropsie.

Adauga un comentariu