Prima pagină » Titlurile zilei » Acest medic din Iași are venituri imense! Dr. Diana Bulgaru Iliescu a avut, anul trecut, salarii de peste 106 mii de euro – FOTO

Acest medic din Iași are venituri imense! Dr. Diana Bulgaru Iliescu a avut, anul trecut, salarii de peste 106 mii de euro – FOTO

20 iun. 2024, 02:00, 6 ,
Codruța ȘOROAGĂ, în Titlurile zilei

Prof. dr. Diana Bulgaru Iliescu este unul dintre cei mai bine plătiți medici din Iași, principala sa sursă de venit fiind Institutul de Medicină Legală Iași, instituție pe care o conduce. Aceasta predă și în cadrul a două universități din Iași, UMF și Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”. Astfel, a reușit ca anul trecut să obțină venituri în valoare de 533.581 de lei, adică peste 106 mii de euro.

Dr. Diana Bulgaru Iliescu are patru joburi la stat! Acestea i-au adus, în 2023, medicului din Iași venituri de peste 106 mii de euro

Dr. Diana Bulgaru Iliescu și Dorin Bulgaru Iliescu au niște venituri impresionante,  cei doi soți încasând salarii în valoare de 627.207 lei. Diana Bulgaru Iliescu a avut, în anul 2023, 4 joburi la stat, care i-au adus în conturi suma de 533.581 de lei, adică de peste 106 mii de euro. Medicul a obținut, în anul 2023, 358.032 de lei de la Institutul de Medicină Legală Iași, în timp ce de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, acolo unde este profesor, a încasat salarii în valoare de 161.200 de lei.

Diana Bulgaru Iliescu predă și la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași, unde este profesor asociat. Pentru activitatea didactică desfășurată aici a obținut 4.517 lei. Medicul legist a mai obținut venituri și de la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” din București. Soțul său, Dorin Bulgaru-Iliescu, este șef serviciu la Spitalul Clinic Județean de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” Iași. Acesta a încasat, în anul 2023, salarii în valoare de 93.626 de lei.

Ce avere dețin dr. Diana Bulgaru și Dorin Bulgaru Iliescu

UMF Iasi

Medicul Diana Bulgaru Iliescu a obținut, în anul 2023, 358.032 de lei de la Institutul de Medicină Legală Iași, în timp ce de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, acolo unde este profesor, a încasat salarii în valoare de 161.200 de lei

Dr. Diana Bulgaru și Dorin Bulgaru Iliescu sunt proprietarii unui teren de 150 de metri pătrați. Acesta a fost achiziționat în anul 2001 și este situat în municipiul Iași. Cei doi soți au în proprietate și o casă de locuit, cu o suprafață de 150 de metri pătrați. Dr. Diana Bulgaru și Dorin Bulgaru Iliescu dețin, din anul 2018, și un apartament cu o suprafață de 56 de metri pătrați. Soții Bulgaru nu stau deloc rău nici la capitolul automobile. Aceștia dețin un Suzuki Vitara, fabricat în anul 2016, un autoturism marca Hyundai Tucson, fabricat în anul 2010, precum și un autoturism marca Toyota Chr, fabricat în anul 2017. În schimb, soții Bulgaru nu au trecut în declarația de avere niciun fel de bunuri mobile, a căror valoare depăşeşte 3.000 de euro, nici bunuri imobile înstrăinate în ultimele 12 luni.

Deși dr. Diana Bulgaru Iliescu este fără doar și poate unul dintre medicii cu cele mai mari venituri, în declarația sa de avere nu sunt precizate conturi şi depozite bancare, fonduri de investiţii, forme echivalente de economisire şi investire, inclusiv cardurile de credit, dacă valoarea însumată a tuturor acestora depăşeşte 5.000 de euro.

Comentarii
 • ❌ 4 Job-uri ? Toate la stat? 533.581 de lei salar ? OMG🤪

  Poti avea si 10 joburi intr-o zi de 24 h, dar să fie în privat nu la stat !

  Sloganul 《 Vai, ne pleacă săracii medici din țară că nu au salarii mari》 devine un slogan mincinos,… mârlănesc aș putea spune ! In realitate nu pleacă nimeni din sistem, poate 2,3 asistenți și restul infirmiere…dar și ăștia nu mai vor că au salarii de 1500 euro net( fără alte „beneficii”)

  UN MEDIC TREBUIE LIMITAT LA UN SINGUR JOB LA STAT,RESTUL LA PRIVAT !

 • De zeci de ani de cand au aparut medicii de familie ( nici pe departe nu este asa, numai de familii nu se ocupa astfel de medici ) efectiv nu fac nimic si doar capuseaza sistemul de sanatate si de aceea obtin asemenea venituri imense, fabuloase, dar si aberante fata de alti medici si fata de alte profesii ( a se vedea si pe Facebook la medici in general si in special la medicii de familie, ce foto cu destinatii exotice si nu numai afiseaza si asta destul de des fata de alti oameni normali ).

  Medicii si asistentele de familie nu merg niciodata in teren la pacienti, desi au afisat acel program afisat aiurea, dar primesc bani de la stat si pentru aceasta activitate.

  Ei fac si stiu cel mult sa semneze si sa iti stampileze o reteta, o trimitere si cam atat, iar restul este facut de asistenta.

  Rar de tot iti mai i-au cate o tensiune sau te cantareste si te mai intreaba daca te simti bine, asta ca sa nu spuna pacientii ca merg chiar degeaba la acesti medici de familie.

  Foarte multi astfel de medici de familie nu isi fac deloc treaba sau o fac in batjocura si cu nervi si de aceea ar trebui regandita o formula noua, moderna, usoara cu si despre acesti medici de familie, deoarece o reteta sau o trimitere o poate elibera si un program AI ( inteligenta artificiala ) si nu ar costa bugetul statului atatia bani.

  Este ceea ce am vazut si trait in ultimii zeci de ani si sunt ferm convins ca multi oameni au trait si au vazut fix aceleasi situatii exprimate mai sus sau poate si mai rau de atat.

 • le connaisseur

  Dar de ce n-ati tag-uit articolul cu „P”, ca sa stie cititorii ca e pagina publicitara gratuita?

 • Astarastoaie,care te-a făcut om mare Diana!!

  La IML toți sunt rude , începând cu femeia de serviciu (fata de casă a lui madam Bulgarul)și soțul (adus recent), șoferul (văru lui soțul directoarei),cumnata lui Chebac(administrator la IML),sora lui madam Cimpoiesu(Smurd) și exemplele pot continua!

 • cei care stiti tabla inmultirii…inmultiti cifrele din articol cu 10

 • N-au decât să aibă salarii mari, bravo lor, merită, de aceea au învățat atât. Să comentați de salariile lor când veți sta gemând pe un pat de spital.

  • Solutia este sa aducem medici din Asia. Vietnamezi, sau coreeni. Aia chiar stiu carte, sunt politicosi si nu sunt lacomi.

 • Pentru:așa, și?

  Nu mai bine să stăm pe doamna măta?

 • Medicii sunt fideli juramantului lui Hipocrite – asa se cheama acum. Al lui Hipocrate era pe vremuri.

  • Sa stai toata ziua in miros de formol,sa vezi toata ziua morti si sa le faci autopsia,de ce nu va alegeti dvs asa o meserie,sa vedeti cum e….

 • Mariansi Ada

  O tampita , rapanoasa , neglijenta femeie , uitati ce aspect de femeie de serviciu are , ce par are in cap , parca-i rapita bunicii …degeaba are bani daca,i rapanoasa

 • Te-n-plm de scroafa

  O retardata si o needucata. Toata ziua beleste pla pe banii statului. Om mai jos decat ea nu exista. Daca se poate numi om.
  O besinoasa cu parul incalcit.

 • Lucrează 24 ore în 7 locuri ,loc de munca pe viata și ptr. Urmași, bugetar la stat,funcție pe viata

 • Cu cei care activează prin Consiliile de administrație fără număr nu vă puneți?

 • 🤤Vasilică Ion Baluba, preot paroh

  Salar de 100.000 €uro net ? Ăștea este sume mici de bani…doar gândiți-vă că sunt medici care cer MITĂ 15.000 euro/oră de la un singur om( celebrele cazuri de la Botoșani, acolo unde asistenți,medici,chiar și directoarea spitalului județean,tot „doctoriță” au fost arestați pt luare de mită)

  Salariile din spitalele de stat din Romania sunt muuuult prea mari,mai mari și față de spitalele de stat din Italia,Anglia,Germania; efectiv la banii ăștia „li se rupe ” doftorilor de săracii pacienți/ apartinători,etc .

  Asta e motivul pt care …mori cu zile prin spitalele din Iași,Suceava,Constanța

 • Ma intreaba @Mia de ce n-am ales medicina. Nu am ales-o pentru ca nu cere inteligenta, ci sarguinta. Si cam prosteste. Fostii mei colegi de clasa care au ales medicina nu prea se mai prind la bancuri. Ce-i drept, nu au fost vreo lumina nici in liceu. Niciunul nu era din prima treime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *