Sport

Acesta este momentul care i-a schimbat viața tenismenei Simona Halep! „Dacă nu ai succes, înseamnă că nu ești îndeajuns de bun!”

Publicat: 14 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Acesta este momentul care i-a schimbat viața tenismenei Simona Halep Dacă nu ai succes înseamnă că nu ești îndeajuns de bun
Simona Halep

Simona Halep (29 de ani, locul 2 WTA) a povestit recent care a fost momentul care i-a schimbat viața, din punct de vedere profesional, dar și cum a reușit să ajungă la nivelul de acum.
Campioana noastră, care se pregătește pentru Australian Open, a relatat și când a simțit că a devenit cu adevărat o vedetă în România.

„În 2014, tenisul mi-a schimbat viața! Am jucat prima mea finală de Grand Slam la Roland Garros. Nimeni nu mai reușise asta din 1978, în România.
Emoțiile au explodat și toată lumea avea mari speranțe pentru viitorul meu. Lumea a început să creadă că pot câștiga un Grand Slam. Am devenit extrem de populară peste noapte. Lumea mă recunoștea pe străzi și oamenii îmi cereau autograf”, s-a destăinuit Simona Halep, într-un interviu acordat pentru behindtheracquet.com.

Simona Halep și cea mai mare schimbare, greu de ținut sub control!

Sportiva din Constanța, care dovedește maturitate în tot discursul ei, a mărturisit și ce a învățat în ultimii ani.

„Dacă nu ai succes, înseamnă că nu ești îndeajuns de bun și trebuie să muncești și mai mult. A fost o mare schimbare și a fost greu de ținut sub control, dar am învățat multe lucruri în acest timp. Am pierdut și multă energie. Nu voiam să îmi pierd concentrarea legată de carieră. Am încercat să găsesc un echilibru. Am fost deschisă și generoasă cu fanii, dar am rămas și concentrată pe munca de care aveam nevoie pentru a avea rezultate pe teren”, a mai spus Halep.

Succesul trebuie pus pe primul loc

Simona nu a avut deloc parte de un drum lin spre consacrarea definitivă, iar ea a simțit cel mai bine acest aspect. Presiunea la care a fost supusă, mai ales în plan mediatic, a marcat-o, dar a și ambiționat-o să meargă mai departe.

„La început, a trebuit să arăt lumii că pot câștiga în continuare. Acest sentiment m-a motivat să îmi îmbunătățesc jocul zilnic. În ultimii ani, am reușit să îmi îmbunătățesc felul în care fac față presiunii pozitive și negative. Vreau să câștig meciuri și turnee, dar am învățat că nu succesul trebuie pus pe primul loc.
Cel mai important lucru este munca grea. Dacă dai 100%, nu vei avea motive de regret. Niciodată nu mi-a fost frică de eșec. Dacă nu ai succes, înseamnă că nu ești îndeajuns de bun și trebuie să muncești și mai mult”, a mai spus Halep.

Adauga un comentariu