Cultural

Acesta este motivul pentru care Marius Elisei nu a fost prezent la înmormântarea fostei soacre. Oana Roman a spus adevărul

Publicat: 29 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Acesta este motivul pentru care Marius Elisei nu a fost prezent la înmormântarea fostei soacre. Oana Roman a spus adevărul
Marius Elisei nu a fost prezent la înmormântarea fostei soacre, iar Oana Roman a spus care ar fi fost adevăratul motiv

Oana Roman a vorbit despre motivul pentru care Marius Elisei nu a fost prezent la înmormântarea fostei soacre. Fiica lui Petre Roman este devastată de durere, după ce în urmă cu doar câteva zile și-a pierdut mama, pe Mioara Roman.

De asemenea, în ziua de luni, pe 26 februarie, vedeta a însoțit-o pe cea care i-a dat viață pe ultimul său drum, iar despărțirea de mama sa a fost extrem de dificilă. Cu toate acestea, absența notabilă de la această tristă întâmplare a fost Marius Elisei, fostul ginere al Mioarei Roman. Nimeni nu s-a așteptat ca el să lipsească de la înmormântare, având în vedere că a locuit o perioadă semnificativă de timp în casa regretatei sale soacre.

Motivul pentru care Marius Elisei nu a fost prezent la înmormântarea fostei soacre

Din câte se pare, relația dintre Marius Elisei și Mioara Roman nu a fost una tocmai armonioasă. Acest aspect ar putea explica absența sa la înmormântarea fostei sale soacre, un eveniment care a stârnit nedumerire în rândul celor prezenți.

„Prima ruptură importantă despre care am vorbit atunci amândoi a fost în luna decembrie 2020, atunci când motivul a fost mama.

Pentru că el m-a pus să aleg între el și mama, mama stând cu noi în acea perioadă și evident că nu s-a pus problema. I-am explicat că mama este mama, că mama este bolnavă și că eu trebuie să am grijă de ea. Ăla a fost momentul în care el a spus că „Plec, divorțăm”. Eu nu l-am oprit”, a declarat Oana Roman, conform Spynews.ro.

Marius și Oana au fost despărțiți o perioadă din cauza Mioarei Roman

Potrivit spuselor Oanei Roman, Marius Elisei nu a fost de acord cu faptul că Mioara Roman locuia în casa lor, motiv pentru care a decis să plece din căminul lor la acea vreme. De asemenea, vedeta nu a vrut să îl oprească pe fostul său soț să urmeze calea pe care o simte că trebuie să o urmeze, așa că l-a lăsat să plece.

„Deja nu mai eram foarte bine în acea relație. Problema e că el nu a crezut nicio secundă că eu nu o să-l opresc, numai că eu nu l-am oprit, a plecat, s-a mutat, avea și bani foarte mulți atunci, pentru că începusem site-ul și funcționa foarte bine, banii erau ai lui, firma era a lui”, a mai spus Oana Roman.

Marius Elisei nu a fost prezent la înmormântarea fostei soacre, iar Oana Roman a spus care ar fi fost adevăratul motiv.

Adauga un comentariu