Stiri medicale

Actorul Nick Cordero a murit la 41 de ani, din cauza COVID-19, după 95 de zile în spital

Publicat: 06 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Actorul Nick Cordero a murit la 41 de ani din cauza COVID-19 după 95 de zile în spital
Actorul Nick Cordero a murit din cauza COVID-19

Actorul Nick Cordero a murit din cauza COVID-19. Nick Cordero, un actor de pe Broadway, care a avut admiratori în întreaga lume, a murit după lupta cu Covid-19, potrivit soției sale, Amanda Kloots. Avea 41 de ani.

„Dumnezeu are acum un alt înger în ceruri”, a postat duminică seară Kloots pe contul ei oficial de Instagram. „Soțul meu drag a murit în această dimineață. Era înconjurat de dragoste de familia sa, care se ruga pentru el”.

Kloots și-a actualizat în mod regulat conturile de socializare, cu vești despre starea de sanatate a soțului ei, în lupta cu virusul și complicațiile, avand chiar si un picior amputat. Ea a spus că Cordero s-a luptat cu boala timp de 95 de zile, noteaza CNN.

Născut în Canada, s-a mutat la New York și a urmat o carieră în teatru. În 2014, Nick Cordero a fost nominalizat la premiile Tonny pentru rolul din musicalul „Bullets Over Broadway”. Pentru acest rol a primit premiul „World Theater and Outer Critics Circle Award”.

El a mai jucat în piesa de teatru „Waitress” și în musicalul „A Bronx Tale”. De asemenea, a apărut și pe micul ecran în mai multe episoade din „Blue Bloods”, „Law & Order: Special Victims Unit” și „Lilyhammer”.

Actorul Nick Cordero a murit din cauza COVID-19

El a cunoscut-o pe Kloots, o fostă dansatoare de pe Broadway, când au cântat amândoi în „Bullets over Broadway” și s-au căsătorit în 2017.

Potrivit lui Kloots, Cordero a fost internat inițial în martie la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles.

Ea a împărtășit pe rețelele de socializare că Cordero a petrecut ceva timp pe un ventilator, a suferit multiple complicații Covid-19 și în aprilie a trebuit să-i amputeze piciorul. El a petrecut săptămâni intreg in coma.

În luna mai, Kloots a postat că soțul ei era treaz și, desi era foarte slab, făcea progrese.

La începutul lunii, ea a spus că soțul ei are un nivel scăzut de sânge, dar că nu sângera intern. Din cauza COVID, plămânii lui Nick sunt grav deteriorați, a spus ea.

De altfel, medicii luau în calcul ideea unui dublu transplant pulmonar. În urma lui au rămas soția și un copil de un an, pe nume Elvis.

Adauga un comentariu