Cancan ultimă oră

Ada Condeescu este însărcinată în 6 luni. Actrița va fi mamă pentru a doua oară

Publicat: 23 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ada Condeescu este însărcinată în 6 luni. Actrița va fi mamă pentru a doua oară
Ada Condeescu este însărcinată în 6 luni. Actrița va fi mamă pentru a doua oară

Ada Condeescu este însărcinată în 6 luni. Ada Condeescu și-a arătat pentru prima dată burtica de gravidă. Actrița va fi mamă pentru a doua oară.

Ada Condeescu este însărcinată pentru a doua oară, însă vedeta de-abia acum și-a arătat burtica de gravidă. Vedeta va deveni din nou mămică peste trei luni și așteaptă cu emoție marele eveniment.

Ada Condeescu este mereu atentă la imaginea sa și nu a apărut în vreun scandal de presă. Aceasta și-a ținut ascunsă până acum burtica de gravidă.

Ada Condeescu este însărcinată în 6 luni

Vestea i-a luat prin surprindere pe mulți deoarece nu știau că actrița este însărcinată. După ce a fcut public imaginea cu burtica de gravid, Ada Condeescu a primit o mulțime de felicitări de la prietenii ei virtuali.

Viitoarea mămică a postat pe Instagram o fotografie în care își ține mâna pe burtică și reacțiile nu au întârziat să apară.

Ada Condeescu nu este deloc o mamă panicoasă

Vedeta nu este deloc o mamă ce se panichează ușor, lucru afirmat chiar de ea. Ada a spus că încearcă pe cât de mult posibil să o lase pe fiica ei să ia propriile decizii.

„Mama mea are un pic senzația că sunt puțin prea relaxată, dar eu mă simt bine și fetița mea e bine. Și cred că stilul ăsta, așa relaxat, dar în control, cumva supervizând tot ce se întâmplă cu ea, e cel mai bun. Astfel, fiica mea capătă încredere în ea și devine un om independent și sigur pe el. Cade, se lovește, dar asta este“, a spus Ada Condeescu.

Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți!

Bomba anului vine, în mod aproape neașteptat, de la Smiley și Gina Pistol. Smiley va fi tătic, se pare, peste numai câteva luni, căci jumătatea lui, căreia i-ar fi oferit și inelul de logodnă, îi va dărui, se pare, primul copil.

„Ginuța ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic cei doi, nici lor nu le vine să creadă, sunt extrem de emoționați. Ei sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile, sau viața lor privată. Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună, și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie. În anturajul lor, extrem de restrâns, se vorbește acum despre această sarcină”, au declarat surse din anturajul celor doi.

Povestea de iubire cu Gina

Andrei Tiberiu Maria, așa cum se numește în buletin artistul, a dezvăluit într-un interviu de ce a evitat atât de mult timp să vorbească despre povestea de iubire pe care o trăiește alături de Gina Pistol. Smiley și îndrăgita prezentatoare sunt împreună din martie 2017, iar în perioada stării de urgență, ei au fost separați doar câteva zile – respectiv în perioada în care el a fost nevoit să stea în izolare împreună cu artiștii alături de care a mers în SUA la începutul anului.

“A fost veselie, recunosc, dar a fost și melancolie uneori, pentru că a fost o perioadă plină de necunoscut la care toți ne-am uitat cu teamă și neîncredere. Nu am avut, însă, niciun motiv de tristețe, Doamne ajută!, suntem sănătoși cu toții, fiecare dintre cei pe care îi iubesc a trecut cu bine peste perioada asta. Nu obișnuiesc să vorbesc despre asta, mi se pare că oamenii așteaptă altceva de la mine, iar eu am alte lucruri să le dăruiesc, unele făcute special pentru ei, pe note. Dar e firesc să-i las uneori să mă vadă așa cum sunt, lângă iubită, lângă părinți, în pantaloni scurți sau cu o ganteră în mână. Ăsta sunt eu”, a mărturisit artistul.

Adauga un comentariu