Actualitate

Adda și Cătălin Rizea au un copil foarte direct. Alexandru și-a lăsat mama fără cuvinte

Publicat: 08 dec. 2022
Adda și Cătălin Rizea au un copil foarte direct. Alexandru și-a lăsat mama fără cuvinte
Adda a rămas fără cuvinte când a auzit ce i-a spus fiul ei, Alex

Artista Adda și Cătălin Rizea sunt căsătoriți de mai bine de șase ani și au împreună un copil minunat, pe nume Alexandru. Interpreta recunoștea în urmă cu ceva timp că încă mai doarme cu fiul său, fiind foarte grijulie cu acesta. Nu în ultimul rând, Adda a recunoscut că își dorește să fie din nou mamă, în viitorul apropiat.

Adda și Cătălin Rizea s-au cunoscut în urmă cu opt ani, la mare, când găștile lor de prieteni s-au întâlnit și au petrecut pe plajă toată noaptea, după un concert de-al artistei. Doi ani mai târziu, cei doi au făcut nunta și tot în 2016 venea pe lume băiatul lor, Alexandru. În pofida vârstei fragede, băiețelul Addei este foarte isteț, dar și direct, totodată.

Adda și Cătălin Rizea au un copil foarte direct

Alex nu menajează pe nimeni, iar asta a simțit-o recent Adda pe pielea ei. Într-un video amuzant publicat pe rețelele de socializare, poate fi urmărit dialogul spumos purtat de cei doi, ca de la mamă la fiu. Pe Instagram, cântăreața a publicat un scurt video în care Alexandru, zâmbitor, amuzat, purtând o pereche de ochelari de soare, îi mărturisește că, din punctul lui de vedere, vedetei i-au apărut pe chip primele urme ale vârstei.

Direct și asumat, copilul i-a spus fostei concurente de la Asia Express că a îmbătrânit și că ochii o dau de gol în acest sens, pentru că deja începe să semene foarte mult cu cea care i-a dat viață. La auzul unor asemenea vorbe, soția lui Cătălin Rizea a rămas șocată, s-a amuzat, ce-i drept, de spusele fiului său, dar cu greu a putut accepta că deja Alex o vede diferit și că o aseamănă cu bunica.

Mai mult decât atât, copilul cuplului vedetă a continuat și a luat pe toată lumea la verificat, să vadă care cum stă cu bătrânețea și ce îi dă de gol pe cei din jurul său.

„Alex:- Ești foarte bătrână!
Adda:- Ce sunt?
Alex:- Bătrână!
Adda:- Eu sunt foarte bătrână?
Alex:- Da, ai ochii de bătrânețe. Ești ca Geanina.
Adda:- Geanina fiind mama. Cum adică suntem bătrâne?
Alex:- Și Nicu e, pentru că e chel”, a fost dialogul purtat de cei doi.

Adda și-a lansat prima carte

Adda este soție, mamă, artist și mai nou autor, căci a scos pe piață prima ei carte, în care și-a povestit întreaga viață, cu bune și rele. Vedeta poate spune că duce viața la care mulți pot doar visa, căci, la cei 30 de ani pe care i-a împlinit în luna martie, nimic nu îi lipsește. Totodată, în urmă cu ceva timp, artista spunea că își mai dorește încă un copil.

În ciuda problemelor de sănătate pe care le are, soția lui Cătălin Rizea se bucură de fiecare moment al vieții, mai ales de clipele petrecute alături de fiul său. Alexandru este cel care îi dă putere, cel care o mai și supără uneori, dar și cel care nu se ferește să spună lucrurilor pe nume, indiferent cui trebuie să se adreseze.
Adauga un comentariu