Cancan

Adela Popescu și Radu Vâlcan, în ipostaze nud. Cum s-au lăsat fotografiați cei doi

Publicat: 30 dec. 2021

Adela Popescu are un fizic de invidiat, motiv pentru care mulți vor să o vadă în ipostaze nud. În trecut, vedeta a pozat într-o publicație pentru adulți, îmbrăcată în lenjerie intimă. În alte pictoriale senzuale, ea apare alături de soțul ei. Cei doi se țin în brațe complet dezbrăcați, se sărută sau doar se privesc.

În timpul liber, actrița și familia ei călătoresc peste hotare. Pe rețelele de socializare, Radu Vâlcan și soția sa își țin fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața lor. Astfel, Adela Popescu a postat pe blogul personal poze în costum de baie, realizate din spate. . În ciuda complimentelor pe care le primește, Adela Popescu consideră că nu deține toate trăsăturile unei “adevărate femei”.

Cum a pozat actrița pentru FHM

De-a lungul carierei, Adela Popescu a pozat dezinhibată de mai multe ori. Deși vedeta este destul de timidă, în multe pictoriale și-a pus în evidență trupul superb. În anul 2012, luna decembrie, actrița a intrat în rândul vedetelor care s-au dezbrăcat pentru revista FHM. Cu toate acestea, nu a pozat nud, preferând să rămână în lenjerie intimă. Într-una dintre aceste poze, Adela Popescu este întinsă pe pat, doar în bikini, fără sutien

Dar asta nu este tot, Adela Popescu și-a uimit fanii cu o altă fotografie în care apare în lenjerie intimă extrem de sexy și provocatoare alături de Radu Vâlcan. De această dată… frumoasa blondă era legată la ochi. Recent, vedeta s-a lăsat fotografiată de Radu Vâlcan, printre ruinele unei case care, cândva, a aparţinut unui vecin de-al părinţilor săi.

Soția lui Radu Vâlcan, sexy în costum de baie

În cadrul emisiunii „Dansez pentru Tine”, spectatorii au putut să o admire pe Adela Popescu udă până la piele și aproape goală, în timpul unui dans în ploaie. Deși primește foarte multe complimente pe rețelele de socializare, actrița este de părere nu deține anumite trăsături pe care le au „adevăratele femei” și subliniază că hainele ei largi nu au nimic sexy în ele.

Cu toate acestea, Adela Popescu știe să fie și sexy. Când a fost în vacantă în Thailanda, vedeta s-a lăsat fotografiată doar în costum de baie, ceea ce a făcut deliciul publicului.

Într-o altă fotografie, Adela poartă ceea ce pare a fi o rochie sau un furou transparent, cu inserții de dantelă albastră. Deși nu poartă lenjerie intimă pe dedesubt, sânii sunt ascunși discret de porțiunile de dantelă si de brațele ei. Adela pozează senzual, cu capul dat pe spate și buzele deschise larg, într-un râs provocator.

Adela Popescu, poze “nud” din copilărie

Cu ani în urmă, Adela Popescu și soțul ei au fost invitați în platoul Cancan TV unde au vorbit despre o anumită expoziție de cadavre organizată muzeul „Grigore Antipa”. În acea emisiune, Adela venit îmbrăcată într-o rochiță extrem de scurtă, cât o „batistuță”. Când a participat la o petrecere aniversară a revistei Viva, Adela Popescu  a reusit să atragă privirile purtând o rochie albă, scurtă și cu spatele gol.

Pe rețelele de socializare, actrița a postat o poză cu ea complet goală, dar de pe vremea când era doar un copilaș.

„Nud”a scris Adela în descrierea pozei care i-a amuzat pe mulți dintre urmăritorii săi.

Așadar, Adela Popescu a pozat nud alături de soțul ei și a apărut în revista FHM, purtând doar lenjerie intima.
Adauga un comentariu