Cancan

Adelina Pestrițu este însărcinată? Ce a declarat vedeta

Publicat: 28 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adelina Pestrițu este însărcinată Ce a declarat vedeta
Adelina Pestrițu își dorește un frățior pentru fetița ei Zenaida Maria

Adelina Pestrițu este însărcinată? Fosta soție a lui Liviu Vârciu a lăsat să se înțeleagă că dorește să devină mamă pentru a doua oară. Aceasta este în prezent mama unei fetite și ar vrea să aducă pe lume și un băiețel. Așadar, nu ar fi exclus să aflăm cât de curând că Adelina este însărcinată.

Adelina Pestrițu este unul dintre cei mai mari influenceri din România. Ea se bucură de un succes remarcabil și este cunoscută atât în țară, cât și la nivel internațional. Cu toate acestea, din punct de vedere al sănătății lucrurile nu au stat prea bine în ultima perioadă. Și aceasta deoarece Adelina a contractat în urmă cu ceva timp nemilosul virus al momentului. Însă în rest, se pare că totul merge ca pe roate. S-a mutat în casă nouă, și-a luat o mașină nouă și se gândește chiar să devină mamă pentru a doua oară! Adelina Pestrițu a făcut o mărturisire care ridică multe semne de întrebare.

Adelina Pestrițu este însărcinată?!

Adelina Pestrițu se poate considera o femeie fericită și împlinită. Aceasta a reușit să devină cunoscută peste tot în țară, să aibă o mulțime de fani care îi urmăresc activitatea. În plus, și-a îndeplinit și visul de a deveni mireasă alături de Virgil Steblea, dar și cel de a deveni mamă. În urmă cu mai bune de doi ani, pe 3 august, vedeta a născut-o pe Zenaida Maria. De atunci, Adelina radiază și petrece mult timp alături de cea mică, bucurându-se de orice evoluție a acesteia, deși are un program încărcat.

De mai multe ori, Adelina Pestrițu a vorbit despre faptul că nu se oprește decât la un copil, ci își dorește să mai devină mamă. Surprinzător este mesajul pe care l-a publicat vedeta în urmă cu puțin timp pe o rețea de socializare. Ea a pus o imagine cu o fetiță, însoțită de o descriere care a atras atenția fanilor ei. Așadar, se pare că există posibilitatea ca aceasta să fie însărcinată. Cert este că își dorește un frățior pentru Zenaida.

A contractat noul coronavirus

Adelina Pestrițu a trecut printr-o perioadă destul de dificilă. Ea a contractat nemilosul virus de la un prieten, motiv pentru care a fost internată în spital până ce testul a ieșit negativ. Deși a avut o formă ușoară, starea ei de sănătate a fost afectată. S-a confruntat cu simptome specifice precum lipsa gustului, a mirosului, oboseală în exces.

Cu toate acestea, vedeta s-a vindecat cu ajutorul medicilor și al unui tratament corespunzător și este din nou într-o formă de zile mari. Ea se bucură acum de noul său bolid, dar și de noua locuință, pe care a amenajat-o după propriul plac. Adelina și-a dorit obiecte și lucruri personalizate, motiv pentru care a lucrat împreună cu un designer de interior foarte apreciat, folosind materiale de preț, care să-i satisfacă pretențiile.

Acum, rămâne de văzut dacă Adelina Pestrițu este însărcinată și când va da vestea cea mare. Până atunci, noi îi dorim multă sănătate.

Adauga un comentariu