Cancan ultimă oră

Adevăratul motiv pentru care Irinel Columbeanu a fost dus la azil! Ce afecțiune are fostul om de afaceri

Publicat: 09 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adevăratul motiv pentru care Irinel Columbeanu a fost dus la azil Ce afecțiune are fostul om de afaceri
Irinel Columbeanu a ajuns la azilul unde și tatăl său și-a petrecut ultimii ani din viață

Irinel Columbeanu a ajuns la azilul unde și tatăl său și-a petrecut ultimii ani din viață. Fostul afacerist a uitat cine e și nu mai știa să se întoarcă acasă.

La cei 66 de ani ai săi, Irinel Columbeanu a ajuns la azil în urmă cu două săptămâni. Fostul om de afaceri a plecat din complexul rezidențial unde locuia cu chirie și s-a mutat în căminul pentru bătrâni unde și-a petrecut tatăl lui ultima perioadă din viață. Un apropiat al fostului afacerist din Izvorani a povestit cum a ajuns în această situație disperată.

„Au fost câteva episoade în care și-a pierdut memoria. A fost la supermarket sau la doctor și nu a știut să mai ajungă acasă. Mai mult, nici nu mai știa cine este. Prietenii l-au sfătuit să se ducă la un azil, pentru a fi supravegheat non stop”, a povestit apropiatul lui Columbeanu.

Adevăratul motiv pentru care Irinel Columbeanu a fost dus la azil!

Ion Cassian, patronul azilului unde stă Irinel Columbeanu, a spus că a fost evaluat medical de specialiști și că va rămâne permanent în acea locație.

„Irinel va rămâne aici permanent. Stă pe același etaj unde stătea și Zina. Deocamdată, cineva se ocupă de dânsul să-i plătească, un prieten jurnalist. De la fiul Zinei nu am mai recuperat nimic. Dar nu avem ce face. Dar sunt cu sufletul împăcat că am putut face ceva pentru un om, care nu mai era ajutat de nimeni. Așa e și dl Irinel acum. Are pierderi de memorie, dar situația sa medicală nu e foarte gravă încă. A fost consultat de un doctor psihiatru, de psihologi. Are un început de Alzheimer ”, a declarat Ion Cassian în exclusivitate pentru cancan.ro.

Irinel Columbeanu a avut numeroase probleme în ultima vreme care i-ar fi putut aduce sfârșitul. A suferit două atacuri cerebrale, ultimul din ele fiind chiar recent, însă a reușit să le treacă cu bine. Fostul soț al Monicăi Gabor a spus că nu i-a fost niciodată frică de moarte.

„Nu mi-a fost niciodată teamă de moarte. Eu am niște credințe ale mele, pe care am încercat să le expun în volumele pe care le-am scris, concepțiile pe care le am eu despre viața de dincolo de moarte și despre alte lucruri convergente acestei noțiuni. Eu am întreprins astfel de cercetări pentru că-mi închipuiam că dacă vom ajunge să descifrăm aceste taine ale naturii, vom putea pe baza măsurătorii, să prevedem, datorită ciclicitățiilor, a organismului și a mediului înconjurător, cât va trăi această persoană. Sunt convins că multă lume va da niște bani ca să știe când va muri”, a spus el.

Adauga un comentariu