Cancan

Adevărul despre relația dintre Andreea Marin și Ion Țiriac. Iată de ce nu s-au căsătorit cei doi

Publicat: 16 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adevărul despre relația dintre Andreea Marin și Ion Țiriac. Iată de ce nu s-au căsătorit cei doi
Din spusele apropiaților lui Ion Țiriac, acesta i-ar fi cumpărat Zânei un inel cu diamant, ca simbol al iubirii ce i-o purta.

Nu multă lume știe, dar în urmă cu aproximativ 15 ani, între Andreea Marin și Ion Țiriac a existat o frumoasă poveste de dragoste, potrivit presei de la acel moment. Cei doi au negat relația, spunând că au fost doar prieteni buni, însă erau văzuți adesea împreună, aveau gesturi tandre și mergeau în vacanțe. Care este adevărul, de fapt?

Din spusele apropiaților lui Ion Țiriac, acesta i-ar fi cumpărat Zânei un inel cu diamant, ca simbol al iubirii ce i-o purta. Omul de afaceri și-ar fi dorit să o ceară în căsătorie pe Andreea Marin, însă, la un moment dat, în relația dintre ei a intervenit un magnat turc, pe nume Ali Ergun Ergen. Fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize, surprize” a declarat, la acea vreme, că avea doar o relație de prietenie cu „Domnia Sa”.

„Am o relație de amiciție cu Domnia Sa (n.r. – Ali Ergun Ergen). Suntem prieteni buni. Și nu numai cu el, ci cu mai mulți oameni din acea comunitate. De altfel, cea mai bună prietenă a mea este de origine turcă, așa că… Nu, nu este căsătorit, nici unul dintre noi nu avem obligații. Nu am avut afaceri cu Domnia Sa, am avut doar colaborări”, a declarat Andreea Marin, în anul 2005, pentru revista Atac.

Potrivit VoxBiz.ro, Andreea Marin și-ar fi dorit să se căsătorească cu Ion Țiriac, însă miliardarul era nehotărât.

Andreea Marin și Ion Țiriac la un eveniment
Omul de afaceri și-ar fi dorit să o ceară în căsătorie pe Andreea Marin, însă, la un moment dat, în relația dintre ei a intervenit un magnat turc, pe nume Ali Ergun Ergen.

Motivul pentru care Andreea Marin și Ion Țiriac nu s-au căsătorit niciodată

În momentul în care presa a început să scrie despre Andreea Marin și Ali Ergun Ergen, Ion Țiriac s-a gândit să o ceară în căsătorie pe Zână, de teamă să nu o piardă. Însă, ceva l-a determinat să se răzgândească.

Când a fost întrebat dacă plănuiește să se recăsătorească, miliardarul le-a închis gura tuturor spunând: „Eu, la vârsta mea?”. La acea vreme avea 66 de ani.

Nici Andreea Marin nu a oferit prea multe detalii despre acest subiect.

„E adevărat că te-a cerut de nevastă?”, a fost întrebarea unui reporter.

„Nu vă pot răspunde nici la asta! Pe de altă parte, aș sublinia că orice femeie s-ar simți mândră lângă Ion Țiriac.”, a fost răspunsul Zânei.

Andreea Marin și Ion Țiriac la un eveniment
Când a fost întrebat dacă plănuiește să se recăsătorească, miliardarul le-a închis gura tuturor spunând: „Eu, la vârsta mea?”

Andreea Marin: „Nu văd de ce aş nega că aş fi avut o relaţie dacă ar fi fost adevărat”

În urmă cu puțin timp, Andreea Marin a fost, din nou, întrebată despre relația dintre ea și Ion Țiriac. Zâna a repetat faptul că între ei a fost vorba doar despre prietenie și că nu vede de ce ar nega că ar fi avut o relație amoroasă, dacă ar fi fost adevărat.

„Nici măcar nu vă pot răspunde la această întrebare. Nu aş fi negat să răspund unui adevăr. Este onorant să ai o legătură cu un astfel de om, aşa cum l-am cunoscut eu pe Ion Tiriac. Am tot respectul pentru el şi mi-a fost un prieten de nădejde.

Nu am cuvinte să descriu relaţia de prietenie cu un om de calibrul domniei sale. Până la urmă a fost atât de mare presiunea părţii de presă, încât eu am decis că îi fac rău omului acesta. Lucrurile erau duse la o extremă care nu avea nicio legătură cu realitatea. Nu văd de ce aş nega că aş fi avut o relaţie dacă ar fi fost adevărat.

Am avut o prietenie pe care o preţuiesc şi astăzi şi îmi este drag omul acesta şi am tot respectul şi am învăţat de la el. Nu este răspunsul meu, nu a fost niciodată vorba despre un inel. Cum ar putea fi vorba despre aşa ceva, dacă nu s-a pus problema decât de o prietenie şi nimic altceva”, a declarat Andreea Marin, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Andreea Marin în studioul Kanal D
„Nu” este răspunsul meu, nu a fost niciodată vorba despre un inel.

Relația dintre Andreea Marin și Ion Țiriac s-a stins, așadar, în liniște. Au rămas în relații bune și, chiar și după toți acești ani, cei doi își vorbesc frumos unul la adresa celuilalt.

În prezent, Zâna se iubește cu Adrian Brâncoveanu, un bărbat cu 10 ani mai tânăr decât ea. Iubitul Andreei Marin este diplomat, funcție din care câștigă foarte bine, salariul acestuia ajungând la aproximativ 1.500 de dolari pe lună.

Adauga un comentariu