Cancan

Adevărul din spatele rivalității dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. Ce s-a întâmplat între cele două, de fapt

Publicat: 04 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adevărul din spatele rivalității dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. Ce s-a întâmplat între cele două de fapt
Andreea Marin a mărturisit că nu ea a fost cea care a dat start șicanelor.

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu sunt două femei de succes, extrem de îndrăgite de publicul din România. Au multe lucruri în comun, printre care și căsătoria cu Ștefan Bănică Jr.

De-a lungul timpului, s-a tot vehiculat că între cele două ar exista o anumită rivalitate, însă nimic nu pare să confirme acest lucru. Potrivit unei declarații făcute de Andreea Marin în urmă cu mai bine de 20 de ani, Mihaela Rădulescu s-a lovit mai mult de opiniile publicului și ale presei, dar îi dă „nota 10 pentru felul în care știe să le facă față”.

„Suntem amândouă temperamentale și luptătoare. Aș putea spune că Mihaela s-a lovit mai mult de opiniile controversate ale publicului și ale presei, dar îi dau nota 10 pentru felul în care știe să le facă față. Încercăm să ne evidențiem prin calități diferite, obținem rezultate diferite. Eu fug de imaginea de femeie fatală, nu mă simt confortabil în această postură, pentru că eu cred că sunt mai mult inteligentă decât frumoasă și sunt conștientă de asta”, spunea Andreea în 2000.

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu
De-a lungul timpului, s-a tot vehiculat că între cele două ar exista o anumită rivalitate, însă nimic nu pare să confirme acest lucru.

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

În urmă cu un an, Andreea Marin a fost invitată în platoul de la Kanal D, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Gazda emisiunii a deschis un subiect mai sensibil, și anume a vrut să afle de la Zâna surprizelor, care este adevărul din spatele relației sale cu Mihaela Rădulescu. Andreea Marin a dezvăluit că nu o consideră rivală pe diva de la Monaco, doar din cauza faptului că au fost căsătorite cu aceeași persoană. Aceasta a mai punctat că este genul de om, căruia nu îi place să se implice în subiecte care nu o privesc, însă a făcut o aluzie, ce a dat multe de înțeles.

„Probabil că am deranjat prin succes.”, a spus Andreea Marin.

Mai mult, Andreea Marin a mărturisit că nu ea a fost cea care a dat start șicanelor. A deranjat prin faptul că dintr-un copil ce nu promitea prea multe, a devenit una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la vremea aceea. Dintotdeauna s-a desris ca fiind „un om educat, cu bun simț … un om care știe să-și vadă de drumul său”. Astfel că, a dat de înțeles că răutățile au venit din partea Mihaelei Rădulescu, dar a preferat să nu se implice în niciun conflict.

„La un moment dat, agresivitatea te deranjează și trebuie să te aperi. Evident de la ea. Când sunt două persoane implicate, mai rămâne una. Fiecare s-a definit, realitatea de azi arată unde e fiecare.”, a mai adăugat Andreea Marin, în urmă cu mai mult timp.

Ștefan Bănică și Andreea Marin
Căsătoria dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică a durat din anul 2006 până în 2013.

Mihaela Rădulescu: „Nu știu dacă folosește cineva o paralelă între mine și Andreea”

De cealaltă parte, Mihaela Rădulescu a vorbit în termeni laudativi despre Andreea Marin, spunând că amândouă sunt frumoase și deștepte, iar multă lume nu poate înțelege acest lucru.

„Nu știu dacă folosește cineva o paralelă între mine și Andreea. Dar știu că și eu, și ea facem lucruri cu folos pentru multă lume, lucruri care ascund multă muncă și multe renunțări. Probabil, am învățat amândouă că succesul ni se datorează în cea mai mare măsură nouă. E greu să accepți că o femeie poate fi și frumoasă, și deșteaptă. Și aproape imposibil să accepți că sunt două fete frumoase și deștepte. Dar asta nu mai e problema noastră!”, spunea Mihaela în 2000 pentru VIVA!

În prezent, cele două par a fi în relații bune. La Masked Singer, în momentul în care Andreea Marin și-a dat jos masca de Muma Pădurii, Mihaela a avut o reacție spectaculoasă. „Nu, nu pot să cred așa ceva. Deci nu cred. În șapte ediții m-ai păcălit. Ne-ai păcălit pe toți… am fost toți în toate direcțiile”. Diva de la Monaco a postat, chiar, o fotografie pe Instagram, în care o îmbrățișează pe Andreea Marin, însoțită de câteva cuvinte de laudă: „Muma Pădurii, un rol greu, o asumare totală și o interpretare impecabilă! Well done, Andreea!”, a scris Mihaela Rădulescu.

Andreea Marin cu o mască de Muma Pădurii în mână și un trofeu
Diva de la Monaco a postat, chiar, o fotografie pe Instagram, în care o îmbrățișează pe Andreea Marin, însoțită de câteva cuvinte de laudă.

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au mers pe drumuri separate și sunt mai fericite ca niciodată. Zâna se iubește cu Adrian Brâncoveanu, iar diva de la Monaco cu Felix Baumgartner.

Adauga un comentariu